Ga naar hoofdinhoud

Nadal, Haase en Sijsling vandaag op Wimbledon

20 juni 2011. De enige Nederlanders Robin Haase en Igor Sijsling komen op de eerste dag van Wimbledon al in actie. Haase neemt het op tegen Pere Riba en Sijsling staat tegenover naamgenoot Igor Kunitsyn.

Haase en Riba zullen omstreeks 17.30 uur, Nederlandse tijd, hun opwachting maken op Court 19. Het wordt voor de Nederlander en de Spanjaard de eerste onderlinge ontmoeting op ATP-niveau. Op Challenger niveau hebben Haase en Riba wel één keer eerder tegen elkaar gespeeld.

Dit was in 2010 tijdens de Challenger in het Italiaanse Caltanisseta, Haase won hier gemakkelijk met 6-3 en 6-1.

Haase is door Unibet voor deze eerste ronde partij als favoriet gebombardeerd, getuigd zijn quote van 1,14. Van Riba wordt vrijwel niets verwacht en heeft om deze reden een quote van 5,40.

De tweede Nederlander, Igor Sijsling, speelt rond 15.00 uur tegen de Rus Igor Kunitsyn. Ook zij namen het op ATP-niveau niet eerder tegen elkaar op, maar wel eenmaal op Challenger niveau. Dit was vier jaar geleden tijdens de finale van het Challenger toernooi in het Engelse Shrewsbury. In deze eindstrijd was de 29-jarige Kunitsyn met 6-4 en 6-2 te sterk.

Mede door het grote verschil op de wereldranglijst, wordt de 24-jarige Amsterdammer gezien als de underdog in deze wedstrijd. Op Sijsling staat dan ook een quote van 2,72. Wanneer Kunitsyn weet te winnen, keert Unibet 1,44 X uw inzet uit.

De nummer één van de wereld, Rafael Nadal, maakt vandaag ook zijn opwachting in Londen. Hij staat tegenover de 33-jarige Amerikaan Michael Russell (ATP-90). Beide heren zullen om 14.00 uur het Centre Court betreden.

Nadal, die zijn titel de komende twee weken gaat verdedigen, en Russell zorgen vandaag waarschijnlijk voor een primeur. Er zal namelijk voor het eerst met een dicht dak gespeeld worden op Wimbledon.

Unibet verwacht dat Nadal zonder enige moeite de tweede ronde zal halen. Op de 25-jarige Spanjaard staat een quote van 1,01. Wanneer de veteraan Russell de tweede ronde bereikt, keert Unibet maarliefst 30,00 X uw inleg uit.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top