Ga naar hoofdinhoud

Nadal – Federer topper ATP World Tour Finals 2011

ATP World Tour Finals 2011. Vandaag, 22 november, staan de tweede poulewedstrijden in poule B op het programma. Hierbij nemen Jo-Wilfried Tsonga en Mardy Fish het om 15.00 uur tegen elkaar op. De ultieme kraker speelt zich echter pas zes uur later af. Om 21.00 uur Nederlandse tijd: Rafael Nadal – Roger Federer.

Nadal en Federer hebben het sinds 2004 al vijfentwintig keer eerder tegen elkaar opgenomen. Zeventien keer wist Nadal te winnen, de overige acht wedstrijden werden een prooi voor “the FedExpress”. De drie ontmoetingen die in 2011 plaatsvonden, gingen allen naar de 25-jarige Nadal.

De finale van de ATP World Tour Finals 2010 ging overigens tussen Nadal en Federer. De Zwitser wist deze partij in drie sets naar zich toe te trekken. Het werd een jaar geleden 6-3 3-6 6-1 voor Federer.

Kan hij dit nogmaals herhalen? Unibet verwacht van wel, op de 30-jarige Federer staat namelijk een quote van 1,45. Nadal moet het doen met een quote van 2,70.
Tsonga – Fish

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen Nadal en Federer, nemen Tsonga en Fish het om 15.00 uur Nederlandse tijd tegen elkaar op. Het is een wedstrijd tussen de nummer zes en acht van de wereld, op dit moment.

Beide heren wisten hun eerste poulewedstrijd niet te winnen. Tsonga verloor in drie sets van Federer en Fish gaf de derde set uit handen tegen Nadal. Zowel Tsonga als Fish zal dus alles uit de kast moeten halen om überhaupt nog kans te maken op een halve finale van de ATP World Tour Finals.

Unibet geeft Tsonga de meeste kans op een overwinning, op hem staat een quote van 1,50. Een overwinning van Fish wordt gewaardeerd met een quote van 2,55.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top