Ga naar hoofdinhoud

Nadal en Federer op Sony Ericsson open in Miami

Rafael Nadal (ATP-1) en Roger Federer (ATP-3) komen vandaag, 26 maart, voor het eerst in actie tijdens het grote ATP-1000 toernooi in Miami. Nadal gaat het opnemen tegen het Japanse talent Kei Nishikori. Federer staat tegenover de ervaren Tsjech Radek Stepanek.

Unibet verwacht voor beide toppers echter weinig problemen. Voor een overwinning van Nadal staat een quotering van 1,04 en op een overwinning van Nishikori een van 11,00. Bij een overwinning van Federer krijgt u 1,05 keer uw inzet terug, bij een overwinning van Stepanek zelfs 9,50 keer.

Ook Stepanek’s landgenoot Tomas Berdych maakt vandaag voor het eerst zijn opwachting in Miami. Hij gaat het opnemen tegen de Spanjaard Ruben Ramirez Hidalgo, de nummer 94 van de wereld. Gezien het grote verschil in ranking, verwacht bookmaker Unibet een eenvoudige zege voor de Tsjech. Bij een overwinning van Berdych krijgt u slechts 1,03 maal uw inleg terug. Wanneer de Spanjaard Ramirez Hidalgo er met de zege vandoor gaat, kunt u maarliefst 13,00 maal uw inleg terug krijgen. Het wordt overigens de eerste onderlinge ontmoeting tussen Berdych en Ramirez Hidalgo

In het damestoernooi komt Caroline Wozniacki vandaag in actie. Zij staat tegenover Daniela Hantuchova. Beide speelsters hebben voorheen al twee keer eerder tegen elkaar gespeeld, waaronder een wedstrijd op de Olympische Spelen in Beijing in 2008. Beide eerdere ontmoetingen werden gewonnen door Wozniacki. Ook nu is ze weer de grote favoriet, gezien de quoteringen van Unibet. Op een overwinning van Wozniacki staat een quotering van 1,14 en op een overwinning van Hantuchova staat een quotering van 5,50.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top