Ga naar hoofdinhoud

Murray vs Roddick Live op ATP Paribas Parijs 2011

Andy Murray (ATP-3) neemt het donderdag 10 november op tegen Andy Roddick (ATP-15). Het betreft een derde ronde wedstrijd van de BNP Paribas Masters in Parijs. De wedstrijd zal om 10.30 beginnen op het Central Court.

Murray en Roddick hebben het in hun carriere al vele malen tegen elkaar opgenomen. De eerste ontmoeting vond plaats in 2006, bij het ATP-toernooi in San Jose. Murray trok hier met tweemaal 7-5 aan het langste eind. De laatste ontmoeting was eerder dit jaar bij het grastoernooi van Queens. Ook hier won Andy Murray, ditmaal met 6-3 6-1. In totaal zijn spreken de onderlinge verhoudingen met 7-3 in het voordeel van de 24-jarige Brit.

Unibet heeft de nummer drie van de wereld als favoriet neergezet voor de overwinning. Op Murray staat een quote van 1.17. Een overwinning van Roddick wordt gewaardeerd met een quote van 4.80.
Djokovic – Troicki

Een dag na de overwinning op Dodig, staat Novak Djokovic (ATP-1) tegenover zijn landgenoot en vriend Viktor Troicki (ATP-19). De twee Serviers zullen omstreeks 12.30 uur de baan betreden.

Beide heren hebben het in totaal tien keer eerder tegen elkaar opgenomen. Negen wedstrijden wist Djokovic te winnen, slechts een keer won Troicki. In 2011 hebben de landgenoten ook al drie keer tegen elkaar gespeeld, in alle drie de gevallen won Djokovic. De enige overwinning van Troicki was tijdens de eerste onderlinge partij, in 2007 tijdens het toernooi van Umag. Troicki won destijds met 2-6 6-4 en 7-5.

Zoals verwacht gaat Unibet er bij de elfde ontmoeting opnieuw vanuit dat Djokovic de winst pakt. Wanneer dit ook daadwerkelijk gebeurt, keert Unibet 1.24x uw inleg uit. Troicki moet het doen met een quote van 3.85.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top