Ga naar hoofdinhoud

Murray vs Baghdatis 19:30 9 februari dag 3

Met nog maar vier wedstrijden te gaan in de eerste ronde, zullen er vandaag ook al tweede ronde partijen gespeeld worden. De mooiste wedstrijd van de dag zal in de avond gespeeld worden. Om 19:30 neemt Andy Murray [2] het op tegen Baghdatis.

Zoals elke speeldag, begint het toernooi vandaag ook om elf uur. Op het Centre Court vindt dan de partij plaats tussen Youzhny en Granollers. De winnaar van dit duel is ook de tegenstander van De Bakker.

Na deze wedstrijd wordt de eerste 2e ronde wedstrijd getennist. Jo-Wilfired Tsonga [8] neemt het op tegen zijn landgenoot Llodra. Beide spelers hebben hun eerste ronde wedstrijd gisteren pas gespeeld.. Het valt dus te verachten dat ze enigszins vermoeid zijn.

Het toernooi op het Centre Court wordt vervolgd met een andere tweede ronde partij. De Kroaat Marin Cilic neemt het op tegen de Oostenrijker Jurgen Melzer [5].

Op Court 1 zijn vandaag alleen maar eerste ronde partijen. Om elf uur neemt Florian Mayer het op tegen Feliciano Lopez. De winnaar van deze partij gaat het waarschijnlijk opnemen tegen de Schot Andy Murray.

De partij hierna is een Frans onderonsje. Qualifier Benoit Paire tennist tegen Gilles Simon. De mogelijke tegenstander van de winnaar is al bekend. De Fransman die de partij winnend afsluit, mag het opnemen tegen de als zevende geplaatste Ivan Ljubicic.

Vandaag is er ook een mooi affiche in het dubbelspel. Haase en De Bakker nemen het samen op tegen de Spaanse gebroeders Lopez. Deze partij zal omstreeks 17:00 uur aanvangen op het Centre Court.

De laatste wedstrijd van het ABN AMRO World Tennis Tournament, die gespeeld wordt vandaag, is die tussen Nieminen en Troicki. Deze wedstrijd vangt aan na de partij van Andy Murray.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top