Ga naar hoofdinhoud

Montanes naar laatste 8 ATP Casablanca

De als eerste geplaatste Albert Montanes (ATP-24), heeft zich op gemakkelijke wijze bij de laatste acht geschaard. In de tweede ronde was hij met 6-1 6-4 te sterk voor de Italiaan Filippo Volandri (ATP-75).

Opvallend in deze partij, waren het aantal breaks over en weer. Waar de meeste heren in de ATP-tour het moeten hebben van hun service, waren er in deze wedstrijd in totaal negen breaks te noteren. Montanes zal het in de kwartfinale gaan opnemen, tegen Fabio Fognini (ATP-52).

Fognini won zijn tweede ronde partij van de nummer negentig van de wereld, Blaz Kavcic. Na een verrassende start van Kavcic, hij won de eerste set met 6-1, wist Fognini de wedstrijd alsnog te winnen. Na twee en half uur spelen, was hij met 1-6 7-5 7-5 te sterk voor de Sloveen. Ook deze wedstrijd stond bol van de servicebreaks. Er waren er in totaal zestien te noteren.

De derde Italiaan die vandaag in actie kwam, Potito Starace (ATP-49), heeft zich met een degelijke overwinning geplaatst voor de kwartfinale. Met een 6-4 6-3 overwinning, was hij te sterk voor Ruben Ramirez Hidalgo (ATP-103). Door deze nederlaag moet de 33-jarige Spanjaard genoegen nemen met 20 punten voor de wereldranglijst.

De laatste tweede ronde partij die gespeeld is, ging tussen Gilles Simon (ATP-23) en Frederico Gil (ATP-83). De Fransman Simon liet zien waarom hij hier als derde geplaatst is en won deze partij op degelijke wijze. Met twee breaks, in twee breakkansen, pakte hij de partij met 6-3 en 6-4.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top