Ga naar hoofdinhoud

Monfils vs Hanescu en Melzer vs Giraldo ATP Stuttgart

De als eerste geplaatste Gael Monfils (ATP-7) komt dinsdag 12 april voor het eerst in actie tijdens de ATP Mercedes Cup in Stuttgart. De Fransman zal het om 20.00 uur op het Center Court opnemen tegen de Roemeen Viktor Hanescu (ATP-64).

Monfils en Hanescu hebben het in hun carrière al drie keer eerder tegen elkaar opgenomen. Twee keer ging de winst naar de 24-jarige Fransman Gael Monfils. Dit was in 2005 in het Poolse Sopot en in 2008 tijdens de Olympische Spelen in Beijing. Hanescu wist tussendoor in 2007 te winnen in zijn thuisland Roemenië.

De year to date prestaties in 2011 spreken duidelijk in het voordeel van de nummer zeven van de wereld. Monfils verloor zeven keer in zesentwintig wedstrijden op ATP-niveau. Hanescu doet het een stuk slechter met maarliefst negentien nederlagen in vierendertig wedstrijden.

Het is vanzelfsprekend dat Unibet Monfils met een quote van 1.24 als favoriet neerzet. De 29-jarige Hanescu moet het doen met een quote van 3.90.
Melzer – Giraldo

Ook de tweede geplaatste speler, Jurgen Melzer (ATP-12), maakt vandaag zijn opkomst op het Center Court van tenniscomplex TC Weissenhof. De Oostenrijker zal in zijn eerste ronde wedstrijd af moeten rekenen met de 23-jarige Santiago Giraldo (ATP-61) uit Colombia.

De twee spelers kwamen elkaar in 2010 al twee keer eerder tegen. Tijdens de ATP-Masters toernooien in Parijs en Cincinnati wist Melzer twee keer te winnen van de nummer 61 van de wereld. Beide wedstrijden gingen in straight sets naar de 30-jarige Melzer.

Melzer is door Unibet ook bij deze ontmoeting als favoriet geplaatst. Op hem staat een quote van 1.42. Giraldo bekleedt met een quote van 2.80 de underdogpositie.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top