Ga naar hoofdinhoud

Machado- Haase US Open Tennis 2011

Robin Haase (ATP-41) maakt woensdag 31 augustus voor het eerst zijn opwachting tijdens de US Open Tennis 2011. De 24-jarige Hagenees zal uitkomen tegen de drie jaar oudere Rui Machado (ATP-79) uit Portugal. Omstreeks 19.00 uur Nederlandse tijd zullen Haase en Machado op baan vier verschijnen.

Haase, vorige week nog halve finalist bij het ATP toernooi van Winston Salem, heeft afgelopen jaar twee keer eerder tegenover Machado gestaan. Bij de Challenger toernooien in Como en San Marino was de Nederlander beide keren in straight sets te sterk voor zijn tegenstander.

Voor aanvang van deze ontmoeting wordt Haase ook als favoriet gezien. Unibet heeft op hem een quote van 1.10 geplaatst. Een overwinning van Machado wordt gewaardeerd met een quote van 6.75.
Devvarman – Murray 18:05

De nummer vier van de plaatsinglijst, Andy Murray (ATP-4), komt vandaag in zijn eerste ronde partij in de US Open Tennis 2011 uit tegen Somdev Devvarman (ATP-64). Beide heren zullen om 19.00 uur hun opwachting maken in het Arthur Ashe Stadium.

Voor Murray en Devvarman wordt het de eerste onderlinge ontmoeting. Gezien het grote verschil op de wereldranglijst, heeft Unibet Murray uiteraard als favoriet geplaatst. Op de Brit staat een quote van 1.02. Wanneer Devvarman voor een sensatie gaat zorgen, keert Unibet 15.00x uw inleg uit.
Baghdatis- Isner 23:05

De thuisspelende John Isner (ATP-22) staat in zijn eerste ronde in de US Open tegenover Marcos Baghdatis (ATP-59). Isner, die vorige week het ATP-toernooi van Winston Salem op zijn naam schreef, wordt door Unibet als de favoriet gezien, gezien zijn quote van 1.33. Baghdatis bekleedt met een quote van 3.20 de underdogpositie.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top