Ga naar hoofdinhoud

Loodzwaar gevecht Haase en Rus Roland Garros

Roland Garros vandaag: Haase vs Fish en Rus vs Clijsters. De enige Nederlander die nog over is in het herentoernooi, Robin Haase, staat vandaag in de tweede ronde tegenover Mardy Fish (ATP-10). De wedstrijd vangt om 13.00 uur aan.

Haase wist in zijn eerste ronde partij af te rekenen met Daniel Gimeno-Traver. Dit deed hij erg sterk in straight sets.

Fish plaatste zich voor de tweede ronde, dankzij een overwinning op de Braziliaan Ricardo Mello. Haase heeft in zijn carrière nog geen enkele keer eerder tegenover de als tiende ingeschaalde Amerikaan gestaan.

Fish wordt door Unibet gezien als de grootste kanshebber op de derde ronde, gezien zijn quote van 1,55. Haase bekleed met een quote van 2,40 de underdogpositie.

De enige Nederlandse dame in het Roland Garros hoofdtoernooi, Arantxa Rus (WTA-114), staat in haar tweede ronde voor een vrijwel onmogelijke opgave.

Zij moet namelijk zien af te rekenen met de nummer twee van de wereld, Kim Clijsters. De Belgische, gehinderd door een enkelkwetsuur, zal om 11.00 uur de openingswedstrijd op het Court Philippe Chartier spelen tegen Rus.

Zoals te verwachten acht Unibet de kans erg klein, dat Rus er met de overwinning vandoor gaat. Dit getuigd ook haar quote van 8,50. Op een overwinning van Clijsters staat een quote van 1,06.

Naast de twee Nederlanders, zal ook Rafael Nadal (ATP-1) vandaag in actie komen voor zijn tweede ronde. Hij zal het opnemen tegen zijn landgenoot Pablo Andujar (ATP-48).

De Spanjaarden hebben nog nooit eerder tegen elkaar gespeeld. Wedden bij Unibet verwacht uiteraard dat Nadal zich zal plaatsen voor de derde ronde. Hij heeft dan ook een quote van 1,01. Andujar moet het doen met een quote van 30,00.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top