Ga naar hoofdinhoud

LIVE Simon – Roddick ATP Rome

ATP Rome Simon – Roddick. Gilles Simon moet vandaag 9 mei in de eerste ronde van het Internazionali BNL D’Italia in Rome af zien te rekenen met Andy Roddick. De wedstrijd staat om 12.00 uur gepland op het “Centrala”, het centre court in Rome.

Voor Simon en Roddick wordt het de vierde onderlinge ontmoeting. In de drie eerdere ontmoetingen wist Roddick er twee te winnen. U kunt de wedstrijd vanmiddag, mits u een gratis account heeft bij Unibet, live volgen op Unibet TV.

De laatste wedstrijd, in 2010 in Washington, ging echter naar de 26-jarige Fransman. Simon heeft volgens Unibet, ondanks een lagere ranking, de beste papieren voor deze partij.

Op een overwinning van Simon (ATP-20) staat een quote van 1,40, tegenover een quote van 2,86 op de inmiddels 28-jarige Roddick (ATP-12).

Ook Marcos Baghdatis (ATP-24) en Jo-Wilfried Tsonga (ATP-22), beide ongeplaatst, komen vandaag tegen elkaar in actie op het gemalen baksteen van Rome. 2011 is voor beide spelers nog geen erg succesvol jaar.

Baghdatis wist zeven van zijn zestien wedstrijden om te zetten in winst. Tsonga doet het met dertien overwinningen in eenentwintig partijen iets beter.

Mede hierdoor verwacht Unibet dat de 26-jarige Fransman de overwinning naar zich toe zal trekken.

Wanneer Tsonga daadwerkelijk wint, keert Unibet 1,30 maal uw inzet uit. Indien de Cyprioot Baghdatis wint, krijgt u 3,40 keer uw inleg terug.

Voor alle Nederlandse spelers zit het Internazionali BNL D’Italia er al in het eerste weekend op.

Thomas Schoorel (ATP-115) verloor in de eerste kwalificatie ronde van Jarkko Nieminen. Thiemo de Bakker (ATP-83) was in de eerste ronde kansloos tegen de thuisspelende Filippo Volandri.

Vollandri, die met 6-2 en 6-1 won, kreeg een wildcard van de toernooiorganisatie.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top