skip to Main Content
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

LIVE: Makarova vs. Sharapova kwart finale Australian Open 2012

Makarova vs. Sharapova. Tijdens de kwartfinale in het dames enkelspel van de Australian Open Tennis 2012 nemen twee Russinnen het tegen elkaar op. Dit zijn de 24-jarige Maria Sharapova en de één jaar jongere Ekaterina Makarova. De match wordt woensdag 25 januari (niet eerder dan 02.30 uur) in de Rod Laver Arena gespeeld.

In de vierde ronde was Sharapova, Austalian Open winnares in 2008, te sterk voor de Duitse Sabine Lisicki. In een mooie tennisstrijd was de lange Russin met 3-6 6-2 6-2 te sterk voor haar opponent.

Hierbij moet wel vermeld worden, dat Lisicki het naliet om Sharapova in de derde en beslissende set te breken. De Duitse speelster kreeg maar liefst zes keer de kans om Sharapova te breken.

Makarova zorgde in de vierde ronde misschien wel voor de grootste verrassing van het toernooi. De nummer 56 van de wereld wist namelijk in twee sets af te rekenen met Serena Williams. De vijfvoudig Australian Open winnares ging met 6-2 6-3 ten onder tegen de 23-jarige speelster, die nog nooit verder kwam dan de vierde ronde in Melbourne.

Beide dames stonden vorig jaar twee keer eerder tegenover elkaar. Bij de WTA toernooien in zowel Madrid als Rome, was de voormalig nummer één te sterk voor haar landgenote Makarova. De eerste ontmoeting ging met 6-3 3-6 6-1 naar Sharapova en de tweede ontmoeting zelfs met tweemaal 6-1. Makarova heeft tijdens deze derde ontmoeting wat recht te zetten.

Zoals verwacht is Sharapova de favoriete voor de winst. Op de nummer vier van het damestennis staat bij Unibet een quote van 1,22. Een overwinning van Makarova wordt gewaardeerd met een quote van 4,20.

De strijd der Russinnen tussen Maria Sharapova en Ekaterina Makarova kunt u live bekijken via de livestream op Unibet. Hiervoor hoeft u zich enkel gratis te registreren. Naast het bekijken van de kwartfinale partij, kunt u ook live weddenschappen plaatsen.

Back To Top