Ga naar hoofdinhoud

Live kijken naar Simon – Gil

De als derde geplaatste Gilles Simon (ATP-23) gaat het vandaag, 7 april, in het ATP Casablanca tennis toernooi opnemen tegen Frederico Gil (ATP-83). Simon – Gil gaat om een plek in de kwartfinale van het Grand Prix Hassan II toernooi.

De wedstrijd zal omstreek 14.00 uur aanvang vinden op het Centre Court.

Voor Gilles Simon is het zijn eerste wedstrijd, na zijn opgave in Miami tegen Roger Federer. Het is dus even afwachten hoe fit hij aan de start verschijnt. Desondanks wordt hij door Unibet als favoriet gezien.

Voor een overwinning van Simon staat een quotering van 1,46. Wanneer nummer 83 van de wereld, Gil, weet te winnen krijgt u 2,64 maal uw inleg terug.

Simon en Gil hebben voorheen een keer eerder tegen elkaar gespeeld. Dit was tijdens het ATP toernooi in Sydney eerder dit jaar. Gilles Simon, de uiteindelijke winnaar van dit toernooi, won deze wedstrijd gemakkelijk met 6-1 6-3.

Ook de Italianen Potito Starace (ATP-47) en Fabio Fognini (ATP-53) komen vandaag in actie, voor een plek bij de laatste acht. De als vijfde geplaatste Starace staat tegenover Ruben Ramirez Hidalgo (ATP-103).

Unibet verwacht echter dat Starace weinig moeite gaat hebben met de 33-jarige Ramirez Hidalgo. Op een overwinning van Starace staat een quotering van 1,40, tegenover een quotering van 2,85 voor Ramirez Hidalgo. In de vorige vijf eerdere ontmoetingen, wist Starace er slechts één te winnen. Allen werden, net als in Casablanca, gespeeld op gravel.

De 23-jarige Fognini (ATP-52) moet voor een plek in de kwartfinale, voorbij de Sloveen Blaz Kavcic (ATP-90) zien te komen. Unibet verwacht, gezien de quoteringen, dat dit geen groot probleem zal gaan worden voor de als zevende geplaatste Fognini. Wanneer Fognini zal winnen, krijgt u slechts 1,45 keer uw inleg terug. Bij een overwinning van Kavcic, keert Unibet 2,74 maal de inzet uit.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top