Ga naar hoofdinhoud

kwartfinale Wimbledon Sharapova – Cibulkova live

Wimbledon 2011. Maria Sharapova, nummer zes van de wereld, staat dinsdag 28 juni in de kwartfinale tegenover Dominika Cibulkova. Beide speelsters zullen omstreeks 15.00 uur het Centre Court betreden voor hun wedstrijd.

Wimbledon kwartfinale tussen Sharapova – CibulkovaGedurende hun carrière hebben de Russin en Slowaakse het vier maal eerder tegen elkaar opgenomen. Beide dames wisten hiervan twee ontmoetingen te winnen. De eerste twee ontmoetingen, beide in 2008, waren een prooi voor de vierentwintig jarige Sharapova. De twee daaropvolgende wedstrijden wist Cibulkova te winnen, waaronder eerder dit jaar in Madrid.

Desondanks is de hoger gerangschikte Sharapova de favoriete voor deze partij met een quote van 1,25. Cibulkova bekleedt met een quote van 3,75 de underdogpositie.

De tweede kwartfinale partij zal gaan tussen Marion Bartoli uit Frankrijk en de Duitse Sabine Lisicki. Bartoli wist in de vorige ronde titelverdedigster Serena Williams te verslaan.

Lisicki was in haar vierde ronde partij te sterk voor Petra Cetkovska. Opvallend is het optreden voor Lisicki wel te noemen, aangezien ze met een wildcard de kwartfinales heeft bereikt. Deze wildcard heeft ze mede gekregen door haar lange afwezigheid door een hardnekkige enkelblessure.

In de onderlinge ontmoetingen is de tussenstand met twee tegen een in het voordeel van Lisicki. Eerder dit jaar stonden de twee tegenover elkaar op het gemalen baksteen van Charleston. Deze wedstrijd ging met 6-2 en 6-3 naar de Duitse.

Bwin verwacht dan ook dat Lisicki zich plaatst voor de halve finales van het prestigieuze Wimbledon. Op haar staat een quote van 1,86. Toch wordt de zesentwintig jarige Bartoli niet geheel kansloos geacht. Wanneer zij zich plaatst voor de halve finales, keert Bwin 1,90 X uw inleg uit.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top