Ga naar hoofdinhoud

Kwartfinale Australian open 2012: Wozniacki ontmoet Clijsters

Caroline Wozniacki (WTA-1) neemt het dinsdag 24 januari op tegen de Belgische Kim Clijsters (WTA-14). Het betreft een kwartfinale partij op de Open Australische Tenniskampioenschappen. Om 3.05 uur Nederlandse tijd zullen beide dames de Rod Laver Arena betreden.

Vandaag is bekend geworden dat Clijsters gewoon aan haar kwartfinale wedstrijd van de Australian Open zal beginnen. De Belgische bereikte de laatste acht van het grandslamtoernooi via een Houdini act. Tegenstandster Na Li miste vier matchpoints op rij en Clijsters sloeg in de derde set toe. De titelverdedigster zwikte tijdens de wedstrijd echter wel door haar linker enkel en moest hieraan behandeld worden.

Haar fysiotherapeut Sam Versleger liet aan de Belgische sportzender Sporza weten, dat de blessure onder controle is. “De enkel is licht gezwollen. Pas 48 uur na de verzwikking is de zwelling het grootst, maar ik denk dat het meevalt. Kim zal niet 100 procent in orde zijn, maar ze zal zich wel voor 100 procent inzetten. Het wordt een echte wedstrijd”, aldus Verslegers.

Het zal erg zwaar worden voor de 28-jarige Belgische, wanneer ze niet 100% hersteld is. De Deense Wozniacki, die altijd nog op jacht is naar haar eerste Grand Slam titel, laat namelijk het gehele toernooi al zien in grote vorm te verkeren. Clijsters kan het zich dus niet permitteren om niet vol voor iedere bal te gaan.

Wozniacki wordt door Unibet gezien als de favoriet voor deze kwartfinale partij. Op de Deense staat een quote van 1.82. Wanneer Clijsters zich, ondanks haar blessure, plaatst voor de laatste vier, dan keert Unibet 1.95x uw inleg uit.

De wedstrijd zal live te volgen zijn via de online streams van Unibet. U hoeft zich alleen gratis te registreren op de website van Unibet.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top