Ga naar hoofdinhoud

Kvitova grootste favoriet US Open Tennis 2011

Op 29 augustus 2011 gaat de laatste Grand Slam van het jaar, de US Open Tennis, van start. Een paar weken voor de start van dit mooie toernooi, zijn door Unibet de grootste kanshebbers op een rij gezet. Hieronder de top drie van het damestoernooi.

Petra Kvitova

De kersverse Grand Slam winnares, Petra Kvitova uit Tsjechië, wordt door Unibet getipt als de topfavoriete voor de US Open Tennis 2011. De 21-jarige Kvitova wist dit jaar Wimbledon op haar naam te schrijven en kreeg, mede door deze overwinning, een plek in de top tien van de wereldranglijst.

Quote Unibet: 6.00.
Maria Sharapova

Nummer vijf van de wereld, Maria Sharapova, is met haar 24 jaar al een ervaren speelster op de WTA Tour. De drievoudig Grand Slam winnares wist in 2007 ook al het US Open Tennis op haar naam te schrijven. De andere twee Grand Slam toernooien waren Wimbledon (2004) en de Australian Open (2008). Op zowel Wimbledon als de Australian Open is Sharapova ook al is verliezend finalist geweest. Zoals u ziet is Maria Sharapova een favoriete voor de eindzege op US Open Tennis 2011.

Quote Unibet: 6.50.
Kim Clijsters

De 28-jarige Kim Clijsters, de huidige nummer twee van de wereld, is de titelverdedigster in the Big Apple. De Belgische wist sinds haar comeback zowel in 2009 als in 2010 de titel op haar naam te schrijven. Begin dit jaar was ze ook al de sterkste bij de Australian Open.

Quote Unibet: 10.00.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top