Tip Angelique Kerber – Kiki Bertens WTA Finals betting

Voorspellingen Kiki Bertens WTA Finals
Tennis betting 22 oktober 2018

Kiki Bertens is een van de acht dames die zijn uitgenodigd voor de WTA Finals, het eindejaarstoernooi van het vrouwencircuit. Ze staat op de jaarlijst weliswaar negende, maar na de afzegging van Simona Halep kreeg ze toch een ticket voor het lucratieve tennis toernooi in Singapore.

Vandaag de wedstrijd Angelique Kerber – Kiki Bertens  die start na afloop van de partij tussen Osaka – Stephens (aanvang 13.30 uur). Onderaan de beste weddenschappen.

Kiki Bertens WTA Finals rode groep

Bertens is ingedeeld in de zogeheten rode groep en krijgt daar tegenstand van Angelique Kerber, Naomi Osaka en Sloane Stephens. Iedereen speelt drie matches en per groep gaan de eerste twee door naar de halve finale.
Ook Osaka en Stephens zijn er op de WTA Finales voor het eerst bij, Kerber verloor in 2016 de finale.

De witte groep bevat Caroline Wozniacki, Petra Kvitová, Jelena Svitolina en Karolina Plísková. Wozniacki is de titelverdediger.
Kiki Bertens tennis gokken | Getty

Beste jaar tenniscarrière Bertens

De 26-jarige Kiki Bertens beleeft het succesvolste jaar uit haar loopbaan. Onlangs trad ze voor het eerst toe tot de tennis top tien van de wereld en ze won liefst drie titels, waaronder het grote hardcourttoernooi in Cincinnati.

Het belangrijkste voor de Wateringse is nog wel dat ze het plezier in tennis heeft hervonden. 2017 sloot ze in mineur af en ze moest stevige gesprekken voeren met Raemon Sluiter over haar mentale fragiliteit. Ze omschrijft zichzelf als een perfectionist en dat maakt het, zeker na een verloren punt, lastig om negatieve gedachtes na een error uit te schakelen.

Statistieken Kiki Bertens

Van de acht dames in Singapore heeft Bertens in 2018 het zesde hoogste aantal wedstrijden gewonnen (44) en het zevende beste winstpercentage (68,8%). Wel staat ze wat hoger op de ranking wat betreft relatief aantal aces: zeven procent van alle opslagen, de derde beste score.

Ook wat betreft het breken van tegenstanders heeft ze de derde beste statistieken dit jaar: 43,5 procent van de games waarin ze ontvangt. Ook kijkt ze er niet van op als er aan de andere kant van het net een topper verschijnt. Dit jaar won Kiki Bertens liefst 10 van haar 15 partijen tegen dames in de tennis top tien.

Gokken op WTA Finals 2018

Het damestennis heeft momenteel geen dominante speelster. In de afgelopen twee jaar zijn de acht Grand Slams door acht verschillende dames opgepikt. Daarvan deden dat er vijf voor de eerste keer.

Wedden op tennis? Nu de marges in de top kleiner zijn geworden kan Kiki Bertens zich wellicht door de groepsfase van de WTA Finals heen wurmen. Ze opent tegen Kerber en staat op 2.70 voor winst, de Duitse op 1.46. We tippen dat er minstens 20,5 games gespeeld worden. Het levert je bij de bookmakers 1.80 x je inleg op bij een goede voorspelling.

Osaka is @1.42 favoriet tegen Stephens. Een combinatie weddenschap met winst Osaka en Kerber is goed voor 2.07 bij Mr Green Sport. $ucces!