Ga naar hoofdinhoud

Kijk live Soderling – Del Potro ATP Estoril

De als eerste geplaatste Robin Soderling (ATP-5) speelt vandaag, 29 april, tegen Juan Martin Del Potro (ATP-46). De kwartfinale van het ATP 250-toernooi in Estoril start om 14.00 uur op het centre court.

Beide spelers hebben het vier maal eerder tegen elkaar opgenomen. De eerste ontmoeting, in 2007, werd gewonnen door de Zweed Soderling.

De drie ontmoetingen die daarop volgden, werden allen gewonnen door Del Porto. De laatste ontmoeting was eerder dit jaar op het hardcourt in Miami.

Soderling en Del Porto draaien beide een uitstekend 2011. Soderling wist twintig van zijn vierentwintig wedstrijden winnend af te sluiten en won bovendien al drie toernooien.

Del Potro doet het met twintig overwinningen in zesentwintig wedstrijden niet veel minder. Daarnaast wist hij ook één toernooi te winnen. Unibet acht de kans het grootst dat Del Potro de wedstrijd zal gaan winnen.
Unibet noteert voor een overwinning van de Argentijn 1,50, tegenover een quotering van 2,52 op een overwinning van Soderling.

Twee top dertig spelers staan vandaag ook tegenover elkaar in de kwartfinale, namelijk Milos Raonic (ATP-27) en Gilles Simon (ATP-22). Beide spelers hebben het nog niet voorheen tegen elkaar opgenomen.

Unibet heeft Simon, die een minder sterk jaar draait dan zijn opponent gezien de year to date statistieken, als favoriet neergezet. Wanneer Simon als winnaar van de baan stapt, krijgt u 1,42 x uw inzet terug. Indien Raonic voor een verrassing zorgt, keert Unibet 2,78 x uw inleg uit.

De overige kwartfinales in Estoril kunt u hieronder bekijken. Tussen haakjes de quoteringen van Unibet.

Pablo Cuevas (1,48) – Thomaz Bellucci (2,57)
Kevin Anderson (3,10) – Fernando Verdasco (1,35)

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top