Ga naar hoofdinhoud

Kijk alle Grand Slams ATP en WTA live bij Unibet

Bookmaker Unibet biedt u het beste aanbod op tennisgebied. Voor iedere accounthouder heeft Unibet gratis de beste tenniswedstrijden LIVE voor u klaarstaan op Unibet TV. U hoeft vanaf nu geen ATP, WTA, Grand Slam of Davis Cup meer te missen.

Unibet Live kijken Live wedden. Het enige wat u hoeft te doen is bij Unibet gratis een account aan te maken. U doet uw storting en ontvangt van Unibet direct een welkomstbonus van 50 euro op uw spelrekening. Vervolgens heeft u direct de mogelijkheid om op Unibet wedstrijden te kijken en weddenschappen af te sluiten.

Mobiel wedden met Unibet

Unibet maakt het ook mogelijk tijdens de wedstrijd live in te zetten, zelfs via uw mobiele telefoon. Om te starten, gaat u naar m.unibet.com in de internet browser van uw mobiel en volgt u de instructies.

Op de site van Unibet kunt u zelf bepalen waar u een weddenschap op af wilt sluiten. Voor iedere tennismatch zijn er diverse wedmogelijkheden: wie zal de eerste set winnen, hoeveel games worden er totaal gespeeld of hoeveel in de eerste set? Maar natuurlijk kunt u ook gewoon op de tennispartij zelf inzetten.

U kiest uw eigen favoriet en kunt, zo u wilt, bij de statistieken meer informatie krijgen over de tennissers, eerder gespeelde partijen etc..

Voortaan wordt iedere tenniswedstrijd nog spannender voor u. U speelt uw eigen partij en ervaart de sensatie van het inzetten van geld om meer te winnen!

Advertorial
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top