Ga naar hoofdinhoud

Isner vs Bogomolov ATP Newport

John Isner komt donderdag 7 juli voor de derde keer in actie bij het ATP-toernooi in Newport. Hij zal het 15.00 uur lokale tijd opnemen tegen zijn landgenoot Alex Bogomolov jr. De wedstrijd zal afgewerkt worden op het Centre Court.

De twee heren hebben het twee keer eerder tegen elkaar opgenomen. Één keer op ATP-niveau en één keer op Challenger niveau. Beide keren was het de als eerste ingeschaalde Isner die aan het langste eind trok. De laatste ontmoeting vond eerder dit jaar tijdens het ATP Masters Serie toernooi in Miami.

Aan de year to date statistieken is te zien, dat Bogomolov jr. nog niet veel in actie is gekomen in 2011. Hij heeft tot nu toe slechts vijftien wedstrijden afgewerkt, hiervan sloot hij er acht winnend af. Isner werkte tot nu toe vijfentwintig wedstrijden af, waarvan hij erg elf wist te winnen.

Wedden op tennis bij Bwin verwacht dat Isner ook de derde ontmoeting met zijn landgenoot gaat winnen, gezien zijn quote van 1,24. Bogomolov jr. moet het doen met een quote van 4,00.
Vasselin – Kamke

Omstreeks 15.00 uur zullen Eduard Roger-Vasselin (ATP-136) en Tobias Kamke (ATP-96) hun wedstrijd op de Campbell’s Hall of Fame Championships afwerken. Ook zij zullen hun wedstrijd afwerken op het Centre Court in Newport.

Op ATP-niveau hebben de beide heren nog geen enkele wedstrijd tegen elkaar afgewerkt. Dit is wel het geval op een treetje lager, bij de Challengers. In de twee ontmoetingen, in 2008 en 2010, stapte de Fransman Roger-Vasselin beide keren als winnaar van de baan.

Toch wordt de 27-jarige Roger-Vasselin door Bwin niet gezien als de topfavoriet. Op hem staat een quote van 1,85 en evenals op Kamke.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top