Ga naar hoofdinhoud

Isner – Mahut op herhaling op Wimbledon

John Isner (ATP-47) en Nicolas Mahut (ATP-94) gaan het dinsdag 21 juni opnieuw tegen elkaar opnemen in de eerste ronde van het prestigieuze Wimbledon. De Amerikaan en Fransman werkte in de editie van 2010 een legendarische wedstrijd af.

Vorig jaar stonden de twee heren ook tegenover elkaar en werkte een marathonpartij af die vele records brak. Deze wedstrijd werd gespeeld over drie dagen, waarbij de laatste set eindigde in 70-68 in het voordeel van de boomlange Isner.

Na aanleiding van de loting van 2011 diende Mahut een verzoek in bij de toernooileiding, om zijn wedstrijd tegen Isner niet opnieuw op het inmiddels beroemde Court 18 af te laten werken. Hij liet weten dat hij er slechte herinneringen aan heeft.

De toernooileiding gaf hier gehoor aan en daarom spelen Isner en Mahut hun wedstrijd op Court 3.

Unibet verwacht dat Isner net als in 2010 de wedstrijd weet te winnen. Op hem staat een quote van 1.48. Wanneer Mahut revanche weet te nemen op Isner, keert Unibet 2.60 maal uw inzet uit.
Soderling – Petzschner

De nummer vijf van de wereld, Robin Soderling, neemt het in zijn eerste ronde op tegen Philipp Petzschner (ATP-67). De Zweed die een sterk jaar kent, met onder meer drie ATP-titels, heeft zijn eerdere twee ontmoetingen met Petzschner weten te winnen.

Petzschner kende een sterke voorbereiding op Wimbledon. Zo wist hij de finale van het ATP-toernooi in Halle te bereiken, door onder meer af te rekenen met Tomas Berdych. In de finale moest hij echter opgeven met een rugblessure.

Toch wordt Soderling door Unibet gezien als de favoriet, getuigd zijn quote van 1.28. Petzschner bekleedt met een quote van 3.60 de underdogpositie.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top