Ga naar hoofdinhoud

Isner en Kamke halve finale ATP Newport

John Isner en Tobias Kamke hebben zich beide geplaatst voor de halve finale van het ATP-toernooi in Newport. Isner was te sterk voor Bogomolov jr. en Kamke sloeg zich langs Roger-Vasselin.

Isner was in straight sets te sterk voor zijn 28-jarige landgenoot Alex Bogomolov jr. In de anderhalf durende partij sloeg de twee jaar jonger Isner maar liefst eenentwintig aces en geen enkele dubbele fout. Bogomolov jr. produceerde geen enkele ace, maar sloeg wel vijf dubbele fouten.

De eerste set monde uit in een tiebreak, die met 7-5 naar het servicekanon Isner ging. In de tweede set was één break voldoende voor de overwinning, 6-4. Isner zal in de halve finale moeten afrekenen met Kamke.

De Duitser Kamke was in drie sets te sterk voor de nummer 136 van de wereld, Eduard Roger-Vasselin. Kamke begon zwak aan zijn partij en verloor de eerste set met 6-3. Hierin was één break voldoende. Opvallend is dat Roger-Vasselin in de eerste set maarliefst 64% van de punten binnenhaalde.

In het tweede bedrijf was het wedstrijdbeeld totaal omgekeerd. Kamke liep over zijn tegenstander heen en wist de Fransman tot tweemaal toe te breken. Dit leidde tot een 6-1 overwinning in de tweede set.

In de derde en beslissende set ging het lang gelijk op. Toch was het de 25-jarige Kamke die twee keer een break wist te forceren. Hierdoor won de Duitser in anderhalf uur met 6-3 de derde set en dus de wedstrijd.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top