Ga naar hoofdinhoud

Isner door en Haas eruit ATP Newport

ATP Newport – 7 juli 2011. John Isner heeft zich in de Campbell’s Hall of Fame Championships kunnen ontdoen van Arnaud Clement. Dankzij deze overwinning heeft de als eerste geplaatste Amerikaan zich geplaatst voor de kwartfinale.

De wedstrijd tussen Isner en Clement ging erg gelijk op, maar uiteindelijk trok de lange Amerikaan aan het langste eind. De eerste set wist het service kanon uit Florida in de tiebreak te winnen met 8-6.

In het tweede bedrijf was één break voldoende om deze binnen te halen. In totaal wist de 26-jarige Isner elf aces te produceren, negen meer dan zijn Franse opponent.

De als vijfde geplaatste Alex Bogomolov jr. (ATP-66) heeft zich in een rare wedstrijd langs Ruben Bemelmans (ATP-147) geslagen. De eerste set ging verrassend met 6-2 naar de 23-jarige nummer 147 van de wereld.

Hierna was het echter over met de Belg, hij verloor de tweede set met 6-0 en de laatste en beslissende set met 6-1. Dankzij deze knotsgekke overwinning kan Bogomolov jr. uitkijken naar de kwartfinale op het ATP-toernooi in Newport.

De 33-jarige Tommy Haas (ATP-728) heeft niet lang kunnen genieten van zijn eerste overwinning sinds februari 2010. De Duitser, die gisteren in de eerste ronde nog won van landgenoot Michael Berrer, heeft vandaag geblesseerd op moeten geven tegen de Amerikaan Michael Yani (ATP-361).

Haas stond op het moment van opgave met 5-2 achter in de eerste set. Het is te hopen dat de Duitser er niet opnieuw maandenlang uitligt. Hij was namelijk al lange tijd uitgeschakeld door een elleboog-, schouder- en heupblessure.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top