Ga naar hoofdinhoud

Isner-Clement en Rochus-Mahut ATP Newport

Op woensdag 6 juli omstreeks 13.00 uur lokale tijd ontmoet John Isner de 33-jarige Arnaud Clement in de tweede ronde van het ATP-toernooi in Newport. De wedstrijd zal afgewerkt worden op het Centre Court.

Isner – Clement

Isner en Clement hebben het voorheen twee maal eerder tegen elkaar opgenomen, één keer in het hoofdtoernooi van het ATP-toernooi in Auckland en één keer tijdens het kwalificatietoernooi in Sydney. Beide wedstrijden waren een prooi voor het servicekanon uit Amerika.

Wanneer het naar de year to date statistieken gekeken wordt, kan je concluderen dat Clement tegenwoordig een stuk minder wedstrijden op ATP-niveau afwerkt. Hij kwam tot nu toe in 2011 tot slechts twaalf wedstrijden, waarvan de Fransman er vier wist te winnen. Isner werkte tot nu toe vijfentwintig wedstrijden af. Hiervan won de 26-jarige Isner er elf.

Wilt u wedden op tennis, dan doet u dat het beste bij bookmaker Bwin. De notering is als volgt: Isner 1,28 en Clement 3,90.
Rochus – Mahut

De slechts 1.68m grote Olivier Rochus (ATP-74) komt vandaag ook in actie op de Campbell’s Hall of Fame Championships. Hij neemt het in zijn tweede ronde op tegen Nicolas Mahut (ATP-95), bekend van de marathonpartij op Wimbledon 2010. De wedstrijd zal om 11.00 uur lokale tijd afgewerkt op het Centre Court.

Beide heren hebben het op ATP-toernooi één keer eerder opgenomen, tijdens de ATP Masters Series in Canada in 2005. Deze wedstrijd ging met 6-3 en 6-4 naar Rochus. Op Challenger niveau werkte de twee spelers wel de nodige wedstrijden af. In de zes keer dat de Belg en Fransman elkaar hier troffen, won Rochus vier maal.

Bwin ziet Rochus met een quote van 1,75 als de favoriet in deze wedstrijd. Weet Mahut te winnen dan levert u dat 1,95 X uw inzet op.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top