Ga naar hoofdinhoud

Isner – Beck in 1e ronde ATP Newport

De als eerste geplaatste John Isner (ATP-46) zal in de eerste ronde van de Campbell’s Hall of Fame Championships moeten afrekenen met Karol Beck (ATP-102). Omstreeks 13.00 uur lokale tijd ontmoeten de twee elkaar.

John Isner – Karol Beck
Isner, met een wildcard toegelaten tot het hoofdtoernooi, en Beck hebben het in hun gehele carrière nog geen enkele keer tegen elkaar opgenomen. Dit komt mede doordat de 29-jarige Beck vooral actief is in de Challenger toernooien, deze bevinden zich op een lager niveau dan waar het servicekanon Isner in actief is. Hij is voornamelijk te vinden op de ATP-toernooien.

Dit verschil is ook terug te vinden in de year to date statistieken, die gebaseerd zijn op wedstrijden op ATP-niveau. Beck werkte er in 2011 negen af, waarvan hij er vier wist te winnen. Isner sloot in vijfentwintig wedstrijden er elf winnend af.

Unibet gaat er vanuit dat Isner zich gaat plaatsen voor de tweede ronde van het toernooi in zijn thuisland. Op hem staat een quote van 1,30. Van Beck wordt, gezien zijn quote van 3,40, beduidend minder verwacht.
Michael Berrer – Tommy Haas

Vandaag vindt in Newport ook het duel tussen twee Duitse routiniers plaats. De 31-jarige Michael Berrer (ATP-83) en de 33-jarige Tommy Haas (ATP-728) zullen hun opwachting gaan maken. Beide heren zullen de laatste wedstrijd van de dag afwerken op het Centre Court.

Voormalig nummer twee van de wereld, Haas, is op de weg terug na lang blessureleed. Toch vallen de resultaten sinds zijn terugkeer erg tegen. In vrijwel ieder toernooi verloor de Duitser in de eerste of tweede ronde.

Desondanks is Haas toch de favoriet volgens Unibet, gezien zijn quote van 1,70. Berrer bekleedt met een quote van 2,10 de underdogpositie.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top