Ga naar hoofdinhoud

Huta Galung – Troicki: 2e ronde ABN AMRO Tennis Tournament

ABN AMRO World Tennis Tournament. De enige Nederlander die over is in het hoofdtoernooi, Jesse Huta Galung (ATP-232), neemt het in de tweede ronde van het ATP Rotterdam op tegen Viktor Troicki (ATP-24). De match wordt op donderdag 16 februari omstreeks 20.35 uur gespeeld.

De overwinning op Ivan Ljubicic was de eerste zege voor de 26 jarige Nederlander in Ahoy. Na afloop van de partij liet Huta Galung weten zijn overwinning voor een groot deel op te dragen aan zijn nieuwe coach, Stephan Ehritt.

Zijn tegenstander in de tweede ronde wist in de eerste schifting af te rekenen met Thiemo de Bakker. Na een moeizame eerste set, waarin de Serviër zelfs setpunten tegen kreeg in de tiebreak, liep hij in de tweede set makkelijk over de 23-jarige Nederlander heen.

Volgens de bookmakers heeft de 25 jarge Troicki de beste papieren voor de zege. Op de Servier staat een quote van 1,30. Wanneer Huta Galung zich schaart bij de laatste acht spelers van het ABN AMRO World Tennis Tournament, dan keert Unibet 3,40 x uw inleg uit.

Berdych – Baghdatis

De tweede ronde wedstrijd tussen Tomas Berdych (ATP-7) en Marcos Baghdatis (ATP-44) zal ook op donderdag 16 februari gespeeld worden. De Tsjech en Cyprioot zullen om 13.35 uur verschijnen op het centre court.

Beide heren hebben voorheen vier keer eerder tegen elkaar gespeeld. In deze onderlinge partijen zijn de overwinningen eerlijk verdeeld, twee om twee. De laatste wedstrijd vond plaats in 2010, tijdens een ATP Masters toernooi in Cincinnati. Baghdatis wist deze wedstrijd met 7-5 6-4 naar zich toe te trekken.

Voor deze vijfde onderlinge wedstrijd is de als tweede geplaatste Berdych aangewezen als favoriet. Op de 26 jarige tennisser staat bij Unibet een quote van 1,28. Een overwinning van Baghdatis wordt gewaardeerd met een quote van 3,55.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top