Ga naar hoofdinhoud

Hewitt op gras ook te sterk voor Seppi

ATP Halle. Lleyton Hewitt neemt het donderdag 9 juni op tegen Andreas Seppi. De tweede ronde wedstrijd op het Gerry Weber toernooi in het Duitse Halle begin omstreeks 18.00 uur op het Centre Court.

Hewitt en Seppi hebben het in hun carrière vier keer eerder tegen elkaar opgenomen. Beiden wisten er hiervan twee te winnen. De laatste onderlinge ontmoeting vond plaats in 2010, tijdens het toernooi in Sydney.

De 30-jarige Hewitt was toen met 6-0 en 6-2 te sterk voor zijn Italiaanse opponent. Op gras hebben beide spelers nog niet eerder tegen elkaar gespeeld.

Unibet verwacht dat titelverdediger Hewitt de overwinning over de streep trekt. Op hem staat een quote van 1,30. Seppi bekleedt met een quote van3,40 de underdog positie.

De thuisspelende Philipp Kohlschreiber (ATP-49) neemt het in zijn kwartfinale partij op tegen de nummer eenentwintig van de wereld, Alexandr Dolgopolov. De Oekraïner Dolgopolov was in de eerste ronde nog met 6-7(4) 6-4 en 6-4 te sterk voor Nederlander Robin Haase.

Voor Kohlschreiber en Dolgopolov wordt het de eerste onderlinge ontmoeting. Gezien de year to date statistieken, heeft de 22-jarige Dolgopolov de beste papieren. Hij wist eenentwintig van zijn vijfendertig wedstrijden te winnen.

Kohlschreiber wist “slechts” vijftien wedstrijden te winnen. Hiervoor had de Duitser negenentwintig wedstrijden nodig.
Unibet heeft Dolgopolov dan ook als favoriet geplaatst, gezien zijn quote van 1,65. Wanneer Kohlschreiber zich in zijn thuisland plaatst voor de kwartfinales, keer Unibet 2,20 x uw inleg uit.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top