Ga naar hoofdinhoud

Halve finale Australian Open 2012: Djokovic vs Murray LIVE

Djokovic vs Murray, Australian Open. In de tweede halve finale van de Australian Open Tennis 2012 nemen Novak Djokovic (ATP-1) en Andy Murray het tegen elkaar op (ATP-4). De wedstrijd zal gespeeld worden op vrijdag 27 januari. Aanvang niet eerder dan 09.30 uur in de Rod Laver Arena.

De wedstrijd tussen Djokovic en Murray is een herhaling van de finale van de Australian Open 2011. Een jaar geleden werd de wedstrijd redelijk eenvoudig gewonnen door de 24-jarige Serviër.

Echter liet Djokovic, na zijn gewonnen halve finale tegen Ferrer, weten dat hij verwacht het ditmaal zwaarder te krijgen. “Ik zal mijn spel uit de finale van vorig jaar terug moeten vinden”, reageerde Djokovic op zijn tegenstander Murray. “Al zal ik nu meer moeten doen. Andy is fysiek sterker geworden en hij heeft mentaal een stap voorwaarts gemaakt met zijn nieuwe coach Ivan Lendl aan zijn zijde.”

In totaal hebben de Serviër en Brit tien keer eerder tegen elkaar gespeeld. Zesmaal was Djokovic de sterkste, vier keer stapte Murray als winnaar van de baan. In 2011 namen beide heren, buiten de finale in Melbourne, het nog twee keer tegen elkaar op. Tijdens het ATP Masters toernooi in Rome won Djokovic in drie sets, later dat jaar won Murray na opgave van de Serviër.

De 24-jarige Djokovic is de grootste kanshebber op de finale, althans dat denkt Unibet. Op de Servier staat een quote van 1,41. Wanneer Murray zich voor de derde maal op rij plaatst voor de finale van de Australian Open, dan keert Unibet 2,90x uw inleg uit.

De halve finale wedstrijd tussen de nummer één en nummer vier van de plaatsingslijst, kunt u live volgen via de livestream van Unibet. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is gratis een account aanmaken op de website van Unibet. Naast het bekijken van de partij, kunt u ook een live weddenschap plaatsen.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top