Ga naar hoofdinhoud

Haase vs Bachinger ATP Zagreb Robin is de favoriet voor de winst

De nummer één van Nederland, Robin Haase staat woensdag 1 februari tegenover de Duitser Matthias Bachinger. Het betreft een tweede ronde partij van het ATP Zagreb Indoor toernooi. Beide heren zullen omstreeks 13.05 uur de baan betreden in Zagreb.

Haase en Bachinger, beide 24 jaar oud, hebben sinds de start van hun carrière in 2005 nog geen enkele keer eerder tegen elkaar gespeeld. De voornaamste reden hiervoor is dat Bachinger in het verleden voornamelijk actief is geweest in het Challenger circuit.

De Duitser heeft namelijk pas 26 wedstrijden op ATP niveau afgewerkt, waarvan hij er zeven wist te winnen. In 2012 staat de teller op 3 ATP wedstrijden. Haase kan wat dit betreft betere cijfers overhandigen. Hij speelde, ondanks twee jaar blessureleed, al 134 wedstrijden op ATP niveau, hiervan won de Nederlander er 66. Bovendien won Haase vorig jaar in Kitzbuhel zijn eerste ATP titel.

Unibet heeft de 24-jarige Haase, als zevende geplaatst in Zagreb, dan ook als favoriet neergezet in deze partij. Op de Nederlander staat een quote van 1,45. Wanneer Bachinger de wedstrijd weet te winnen, keert Unibet 2.68x uw inleg uit.
Melzer – Seppi

Op de indoorbanen in Zagreb nemen twee top 50 spelers het tegen elkaar op, dit zijn qualifier Jurgen Melzer (ATP-41) en Andreas Seppi (ATP-42). Beide heren spelen hun wedstrijd op woensdag 1 februari omstreeks 12.40 uur.

Melzer moest zich via het kwalificatietoernooi plaatsen voor het hoofdtoernooi in Zagreb, omdat de 30-jarige tennisser uit Oostenrijk zich te laat had ingeschreven voor het toernooi. In de eerste ronde werkte Melzer zich langs dubbelpartner Philipp Petzschner.

Beide heren hebben al zes keer eerder een wedstrijd tegen elkaar afgewerkt. In de onderlinge resultaten is de stand op dit moment gelijk. Zowel Melzer als Seppi wist drie keer te winnen. De laatste ontmoeting was vorig jaar in Marseille, Melzer won destijds in straight sets.

De Oostenrijker is ook ditmaal de favoriet, Unibet waardeert een overwinning van Melzer met een quote van 1,57. Seppi moet het doen met een quote van 2,34.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top