Ga naar hoofdinhoud

Haase – Verdasco en Nadal – Sweeting 2de ronde Wimbledon

Robin Haase (ATP-58) komt woensdag 22 juni uit tegen Fernando Verdasco (ATP-22) voor zijn tweede ronde partij op Wimbledon. Beide spelers zullen omstreeks 15.00 uur hun wedstrijd af gaan werken op Court 12.

Haase en Verdasco hebben het gedurende hun carrière, nog geen enkele keer eerder tegen elkaar opgenomen. Beide spelers draaien tot nu toe een wisselvallig seizoen. Haase won slechts twaalf van zijn zevenentwintig wedstrijden. De 27-jarige Spanjaard doet het met zeventien overwinningen in dertig wedstrijden iets beter.

Wedden bij Unibet zet Verdasco als favoriet met een quote van 1.50. Onze favoriet is Robin Haase natuurlijk, unibet geeft hem een notering van 2.52.

Rafael Nadal – Ryan Sweeting

De nummer één van de wereld, Rafael Nadal, maakt vandaag voor de tweede keer zijn opwachting op Wimbledon. In zijn tweede ronde staat hij tegenover Ryan Sweeting, de nummer negenenzestig van de wereld. De Spanjaard en Amerikaan staan als tweede partij op het Centre Court gepland.

Beide heren hebben twee keer eerder tegenover elkaar gestaan. Beide wedstrijden vonden bovendien in 2011 plaats. Nadal won beide wedstrijden erg eenvoudig, waarbij Sweeting geen enkele keer meer dan vier games in een set van de Spanjaard wist af te pakken.

Unibet verwacht dat Nadal ook in deze wedstrijd weinig tegenstand krijgt van de 23-jarige Sweeting. Op hem staan dan ook een quote van 1.01. Op een gigantische stunt van Sweeting, is een quote van 30.00 geplaatst.

Ivo Karlovic – Lukasz Kubot

Servicekanon Ivo Karlovic (ATP-144) komt vandaag in de tweede ronde uit tegen Lukasz Kubot (ATP-93). De van een blessure teruggekeerde Kroaat heeft het één keer eerder opgenomen tegen zijn Poolse opponent. Deze ging in straight sets verloren.

Toch wordt Karlovic door Unibet gezien als de favoriet, gezien de quote van 1.50. Kubot bekleedt met een quote van 2.52 de underdogpositie.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top