Ga naar hoofdinhoud

Haase en Nadal LIVE op Wimbledon 2011

De wedstrijden van 25 juni zijn verplaatst in verband met de regen. Wimbledon 2011. De 24-jarige Haase neemt het zaterdag 25 juni op tegen Mardy Fish (ATP-9). Het betreft een derde ronde partij op het prestigieuze Wimbledon.

De Hagenaar bereikte voor het eerst in zijn carrière de derde ronde, na zijn geweldige overwinning op Fernando Verdasco van afgelopen woensdag. In de eerste ronde was Haase te sterk voor Verdasco’s landgenoot Pere Riba. De Nederlander speelt dus een erg sterk toernooi op het heilige gras in Londen.
25 juni Fish – Haase

Haase en Fish hebben het één keer eerder tegen elkaar opgenomen, dit was eerder dit jaar tijdens Roland Garros. Na een gelijkopgaande eerste set, die in de tiebreak naar Fish ging, was het verzet van Haase gebroken. Hij verloor de tweede en derde set kansloos met respectievelijk 6-2 en 6-1.

Het is maar de vraag of Haase zich ook voor een vierde ronde gaat plaatsen, aangezien zijn Amerikaanse opponent erg sterk is op snelle banen. Hiertegenover staat dat Haase een erg sterk toernooi afwerkt tot nu toe.

Bwin acht de kansen voor de 24-jarige Haase niet erg groot, hij heeft namelijk een quote van 3,80. Voor hun is Fish met een quote van 1,25 de favoriet.
25 juni Nadal – Muller

De nummer één van de wereld, Rafael Nadal, staat vandaag tegenover de 28-jarige Gilles Muller (ATP-92). De wedstrijd staat omstreeks 17.00 uur gepland op Court 1.

De Spanjaard en Luxemburger namen het twee keer eerder tegen elkaar op, beide ontmoetingen waren in 2005. Op het gravel in Barcelona was Nadal veel te sterk voor Muller.

Een paar maanden later tijdens Wimbledon was Muller in vier sets te sterk voor de huidige nummer één van de wereld.

Verwacht wordt dat Nadal gemakkelijk de vierde ronde bereikt, gezien zijn quote van 1,01. Op Muller staat een quote van 30,00.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top