Ga naar hoofdinhoud

Haase – Soderling 19:30 8 februari 2011

Op dag 1 zijn er slechts vijf partijen gespeeld, waardoor er op dag 2 nog een hoop eerste ronde wedstrijden moeten worden gespeeld. Maar liefst 14 tennissers komen er vandaag in actie, waaronder Haase, De Bakker en uiteraard Soderling.

Het belooft een mooie dag te worden. We pikken de belangrijkste wedstrijden er tussen uit. Het singletoernooi wordt hervat op Court 1. Om 11:00u spelen Kohlschreiber en Lu om een plek in de tweede ronde.

De winnaar van deze partij zal tegen de beste tennisser van de partij tussen Haase en Soderling uitkomen. De partij tussen de Taiwanees en de Duitser belooft spannend te worden, want het verschil op de ATP-ranglijst is slechts twee plekken.

De eerste partij op het Centre Court is die tussen David Ferrer [3] en Nieminen. Rond diezelfde tijd komt op het Court 1 de als zevende geplaatste Ljubicic in actie tegen Stakhovsky. De Kroaat heeft aangegeven extra getergd te zijn op de overwinning, omdat hij vorige week in Zagreb niet zijn beste tennis heeft laten zien.

Morgen komen ook nog twee Nederlanders in actie. Nadat Huta Gulang en Schoorel de Nederlandse eer niet hebben kunnen redden, lijkt die zware last nu op de schouders van Haase en De Bakker te liggen. Laatstgenoemde neemt het in de eerste ronde op tegen Gulbis. De Nederlander zal in de partij tegen de Est gesteund worden door assistent-coach Raemon Sluijter. De coach heeft weinig vertrouwen in een positief resultaat tegen Gulbis. ‘Een lastige tegenstander voor Thiemo. Hij zal het bepaald niet cadeau krijgen.’, aldus de voormalige nummer één van Nederland. De wedstrijd van De Bakker vindt na de partij Tsonga [8] – Dimitrov plaats op het Centre Court.

In de avondsessie neemt Haase het op tegen titelverdediger Soderling. Deze partij begint om 19:30. Na deze wedstrijd wordt het programma hervat met de wedstrijd tussen Berdych [4] en Garcia-Lopez.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top