Ga naar hoofdinhoud

Haase Sijsling – Bryan Bryan Finale Herendubbel Australian Open 2013

Australian Open Tennis 2013 – Finale herendubbel. De Nederlanders Robin Haase en Igor Sijsling staan vandaag voor hun belangrijkste wedstrijd tot nu toe. Vanaf 11.00 gaan de 25-jarige tennissers namelijk strijden om de dubbeltitel van de Australian Open 2013.

Haase en Sijsling gaan het zwaar krijgen in de finale, ze spelen namelijk tegen de Bryan Brothers uit de Verenigde Staten. Toch gaan ze vol voor de overwinning. ”Nu we in de finale staan, gaan we er ook voor om die te winnen. Dit is misschien wel de enige kans ooit en dan wil ik hem ook pakken”, aldus Haase.

Voor Bob en Mike Bryan is een Grand Slam finale geen onbekend terrein. Al tweeëntwintig keer stonden de broers in de eindstrijd van een Major, waarvan er twaalf winnend werden afgesloten. De ATP World Tour Finals werden drie keer een prooi voor de Bryan’s. Tevens wonnen ze afgelopen zomer een gouden medaille op het Olympisch Tennistoernooi.

Op de ”Aussie Open” stonden de Bryan Brothers acht maal in de finale, vijf keer waren ze ook daadwerkelijk de sterkste. De laatste eindzege was in 2011, vorig jaar ging de finale verloren tegen Paes en Stepanek.

Live kijken naar de Finale Australian Open 2013

De finalewedstrijd tussen Haase/Sijsling en Bryan/Bryan is live te volgen via UnibetTV. De partij zal na afloop van de damesfinale tussen Azarenka en Li van start gaan. Dit is vermoedelijk rond 11.00 uur Nederlandse tijd. Wij wensen u veel kijkplezier!

Naast het inzetten op uw favoriet, kunt u ook nog andere weddenschappen plaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld inzetten op de juiste score. Denkt u dat Haase en Sijsling het toernooi met een 2-0 score in stijl afsluiten, dan kunt u maar liefst 10.00x uw inzet terug verwachten bij Unibet.

Advertorial

Unibet

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top