Ga naar hoofdinhoud

Haase geeft op ATP Nice | halve finales 20 mei LIVE

ATP Nice. Robin Haase heeft zijn kwartfinale partij bij een 2-6 0-2 achterstand moeten opgeven. In het begin van de tweede set ging Haase door zijn enkel. Het is nog onduidelijk of hij door deze blessure in actie kan komen tijdens Roland Garros.

Ook zonder deze blessure had Haase de wedstrijd tegen Viktor Hanescu (ATP-69) vermoedelijk niet gewonnen. Hij speelde niet zijn beste spel en had moeite in de eigen servicegames.

Toch kan de Nederlander, die het toernooi als Lucky Loser binnenkwam, terug kijken of een redelijke week. Door overwinningen op Lu en Stakhovsky kan hij 45 punten voor de wereldranglijst bij laten schrijven.

Voor het eerste reekshoofd David Ferrer (ATP-6) zit het Open de Nice Cote D’Azur er na de kwartfinale op. De Spanjaard verloor verrassend van Alexandr Dolgopolov (ATP-23).

Ferrer bereikte niet zijn topniveau en ging in drie sets ten onder. Het werd 6-4 1-6 7-5 voor de man uit Oekraïne.
Halve finale 20 mei: Dolgopolov – Hanescu

Vandaag om 13.55 uur kunt u LIVE bij Unibet kijken naar de halve finales. De eerste halve finale zal gaan tussen Alexandr Dolgopolov (ATP-23) en Viktor Hanescu (ATP-69). Beide spelers hebben het twee keer eerder tegen elkaar opgenomen, waarvan één op ATP-niveau. Dit was overigens eerder dit jaar in Indian Wells. Dolgopolov was toen met tweemaal 6-4 te sterk voor de lange Roemeen.

Bookmaker Unibet acht de kans voor een finaleplek voor Dolgopolov het grootst, gezien zijn quote van 1,37. Zijn opponent Hanescu zit in de underdogpositie met een quote van 3,00.
Halve finale 20 mei: Berdych – Almagro

In de tweede halve finale, om 14.55 uur LIVE bij Unibet, staan Tomas Berdych (ATP-6) en Nicolas Almagro (ATP-12) tegenover elkaar. De onderlinge resultaten zijn met 3-1 in het voordeel van de 25-jarige Tsjech, al dateert de laatste ontmoeting uit 2010.

Berdych maakt volgens Unibet de grootste kans op een finaleplaats. Op een overwinning van hem staat een quote van 1,58. Almagro moet het doen met een quote van 2,32.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top