Ga naar hoofdinhoud

Haase en Rus in actie op Roland Garros 24 mei

Roland Garros, 24 mei. De twee Nederlanders die nog niet in actie zijn geweest in Parijs, Robin Haase en Aranxta Rus, betreden vandaag voor het eerst de baan. Haase zal moeten afrekenen met Daniel Gimeno-Traver en Rus staat tegenover Marina Erakovic.

Haase zal als eerste de baan betreden, hij speelt omstreeks 13.00 uur op Court 4. Voor de Nederlander was het lang onduidelijk of hij ook daadwerkelijk in actie kon komen.

Vorige week in Nice verzwikte hij in de kwartfinale zijn enkel en moest hij de partij opgeven. De 24-jarige Hagenaar heeft nog geen enkele keer gespeeld tegen zijn opponent uit Spanje.

Unibet heeft Gimeno-Traver als favoriet geplaatst, op hem staat een quote van 1,70. Mocht Haase zich plaatsen voor de tweede ronde, dan krijgt u 2,10 maal uw inleg terug.

Op Court 5 rond 15.00 uur komt Aranxta Rus in actie tijdens het damestoernooi, zij zal spelen tegen qualifier Erakovic. Erakovic draait tot nu een sterk jaar, in dertig wedstrijden wist ze vierentwintig keer als winnaar van de baan te stappen.

Rus wist daarentegen twintig keer te winnen in tweeëndertig wedstrijden.

Rus bekleedt volgens Unibet de underdogpositie, bij een overwinning van de 20-jarige Nederlandse krijgt u 2,08 keer uw inzet terug. Op een overwinning van Erakovic staat een quote van 1,72.

Naast deze twee Nederlanders, komt Rafael Nadal (ATP-1) ook voor het eerst in actie tijdens Roland Garros 2011. Hij zal om 15.00 uur op het Court Philippe Chatrier zijn wedstrijd afwerken tegen de Amerikaanse hardhitter John Isner (ATP-39).

De twee eerdere ontmoetingen waren beide een prooi voor Nadal.

Unibet verwacht dan ook dat Nadal zich gaat plaatsen voor de tweede ronde, gezien zijn quote van 1,.01. Op een verassing van Isner staat een quote van 30,00.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top