Ga naar hoofdinhoud

Haase – Bogomolov in eerste ronde ATP Sydney

Robin Haase (ATP-45) en Alex Bogomolov jr. (ATP-34) staan in de eerste ronde van het ATP toernooi in Sydney tegenover elkaar. De wedstrijd zal vermoedelijk op dinsdag 10 januari om 01.00 uur Nederlandse tijd aanvang vinden.

De 24-jarige Haase en de 28-jarige Bogomolov jr. hebben het voorheen nog geen enkele keer tegen elkaar opgenomen. Ondanks dat Bogomolov jr. drie jaar langer actief is op de ATP Tour dan Haase, heeft de Rus toch minder wedstrijden op ATP niveau afgewerkt.

Vooralsnog heeft Bogomolov jr. 109 wedstrijden gespeeld in zijn carrière, hiervan wist hij er 48 te winnen. Haase heeft met 64 overwinningen in 130 wedstrijden, meer ervaring dan de vier jaar oudere Rus. Ook is Haase in het bezit van één ATP titel, Bogomolov jr. wist in negen jaar nog geen enkel ATP toernooi op zijn naam te schrijven.

Unibet verwacht dat Haase zich gaat plaatsen voor de tweede ronde in Sydney. Op de 24-jarige Hagenees staat een quote van 1,48. Wanneer Bogomolov jr. zich schaart bij de volgende ronde, keert Unibet 2,58 x uw inleg uit.
Hewitt – Troicki

De thuisspelende Lleyton Hewitt (ATP-186) speelt in de eerste ronde van het ATP toernooi in Sydney tegen Viktor Troicki (ATP-22). Naar alle waarschijnlijkheid zal de wedstrijd op dinsdag 10 januari om 1.00 uur Nederlandse tijd beginnen.

Ondanks het feit dat de 25-jarige Troicki al sinds 2006 actief is op de ATP Tour, heeft hij nog geen enkele keer tegenover de ervaren Hewitt gestaan. De vele blessures van de inmiddels 30-jarige Australiër kunnen hier een rol in gespeeld hebben. Dankzij dit blessureleed is Hewitt tegenwoordig terug te vinden op een 186e plaats op de wereldranglijst.

Troicki is volgens Unibet de grootste kanshebber op de volgende ronde. Op de Serviër staat een quote van 1,52. Hewitt, voormalig nummer één van de wereld, moet het doen met een quote van 2,46.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top