Ga naar hoofdinhoud

Frankrijk ontmoet Duitsland in Daviscup

Op vrijdag 8 juli starten de kwartfinales van het Davis Cup toernooi. Frankrijk zal hierin moeten afrekenen met Duitsland. Bij TC Weissenhof in Stuttgart zal er om 12.00 uur gestart worden met de ontmoeting.

Mayer – Gasquet

De eerste ronde van de totale ontmoeting zal gaan tussen Florian Mayer (ATP-20) en Richard Gasquet (ATP-11). Beide heren hebben het twee keer eerder tegen elkaar opgenomen, in 2004 tijdens de Australian Open en in 2007 tijdens het toernooi in Adelaide. Ieder wist één wedstrijd te winnen.

Gasquet zal volgens Unibet zijn land Frankrijk op een 1-0 voorsprong brengen, gezien de quote van 1,45. Van Mayer wordt een stuk minder verwacht, op hem staat een quote van 2,70.

Kohlschreiber – Monfils

In de tweede wedstrijd van de dag staan Philipp Kohlschreiber (ATP-42) en top 10-speler Gael Monfils (ATP-7) tegenover elkaar.

Zij zullen hun opwachting maken na afloop van de partij tussen Mayer en Gasquet.

In hun gehele carriere hebben Kohlschreiber en Monfils vier keer eerder tegenover elkaar gestaan. Drie keer trok Monfils aan het langste eind, één keer wist Kohlschreiber te winnen. De enige overwinning voor de 27-jarige Duitser werd eerder dit jaar geboekt tijdens het grastoernooi van Halle. In de halve finale was ‘’Kohli’’ met twee keer 6-3 te sterk voor Monfils. Uiteindelijk wist Kohlschreiber ook het toernooi op zijn naam te schrijven.

Unibet verwacht niet dat Kohlschreiber voor een tweede maal zal winnen van Monfils. De Duitser bekleedt met een quote van 2,52 de underdogpositie. Monfils is met een quote van 1,50 de favoriet.

Advertorial

Unibet

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top