Ga naar hoofdinhoud

Finale Unicef Open Tursunov favoriet boven Dodig

Ivan Dodig (ATP-42) en Dmitry Tursunov (ATP-70) spelen zaterdag 18 juni de finale van het ATP Unicef Open toernooi tegen elkaar. Op het Centre Court in Rosmalen zal deze herenfinale omstreeks 14.30 uur starten.

De 26-jarige Kroaat Dodig rekende in de halve finale af met de als tweede geplaatste Marcos Baghdatis (ATP-31). De Cyprioot had echter al een wedstrijd in de benen, aangezien hij eerder op de dag nog zijn kwartfinale partij moest afwerken. Deze won hij gemakkelijk in straight sets van Denis Gremelmayer.

In de eerste set tegen Dodig kon Baghdatis nog erg goed mee, dit leidde uiteindelijk tot een tiebreak. Deze tiebreak ging met 7-4 naar Dodig. In de tweede set had Baghdatis vrijwel niets meer in te brengen en verloor hem met maarliefst 6-1.

De tweede halve finale ging tussen Tursunov en Xavier Malisse (ATP-40). De Belg Malisse was deze week het derde reekshoofd. Toch kon hij het in de halve finale niet waarmaken, mede door het missen van zijn breakkansen. Tursunov was op dit onderdeel veel scherper, want hij haalde hier honderd procent op. Uiteindelijk wist de Rus de partij met 6-3 en 7-6(1) te winnen.

Ondanks het grote verschil op de wereldranglijst, is Tursunov toch de favoriet in de finale. Op hem staat een quote van 1.84. Wanneer Dodig het Unicef Open 2011 op zijn naam schrijft, keert Unibet 1.93x uw inzet uit.
Damesfinale

De damesfinale op het Unicef Open gaat tussen Jelena Dokic (WTA-59) uit Australië en Roberta Vinci (WTA-30) uit Italië. De damesfinale zal om 12.00 uur afgewerkt, voor de herenfinale.

Unibet verwacht dat de hoger geplaatste Vinci het toernooi wint, getuigd haar quote van 1.60. Dokic bekleedt met een quote van 2.28 de underdogpositie.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top