Ga naar hoofdinhoud

Ferrer – Nieminen Roland Garros 22 mei dag 1

David Ferrer (ATP-7) neemt het in de eerste ronde van Roland Garros op tegen de 29-jarige Fin Jarkko Nieminen (ATP-50). Omstreeks 13.00 uur zal deze wedstrijd starten op het Court Philippe Chatrier.

Beide spelers namen het op ATP-niveau twee keer eerder tegen elkaar op. Beide ontmoetingen vonden plaats eerder dit jaar, namelijk in januari tijdens de Australian Open en in februari tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament.

De eerste partij werd gewonnen door Ferrer, een maand later was Nieminen de sterkste. Echter vond er tien jaar geleden ook een ontmoeting plaats, weliswaar op Challenger niveau. Deze was ook een prooi voor Nieminen.

Unibet verwacht dat Ferrer ditmaal de wedstrijd gemakkelijk zal binnenslepen. Op een overwinning van de Spanjaard staat een quote van 1.07. Op een stunt van Nieminen staat een quote van 8.00.
Hajek – Tsonga 15:30

Aansluitend aan deze eerste ronde wedstrijd neemt Jan Hajek (ATP-121) het op tegen de thuisspelende Jo-Wilfried Tsonga (ATP-18). Deze wedstrijd zal omstreeks 15.30 uur plaatsvinden. Beide spelers hebben het voorheen één keer eerder tegen elkaar opgenomen.

Hajek wist dit jaar in acht wedstrijden op ATP-niveau, nog geen enkele wedstrijd te winnen. Tsonga doet het dit jaar een stuk beter, hij wist vijftien van zijn vijfentwintig wedstrijden winnend af te sluiten.

Tsonga wordt gezien als de grote favoriet voor deze eerste ronde wedstrijd, gezien zijn quote van 1.06. Wanneer Hajek zich plaatst voor de tweede ronde, keert Unibet 8.50 maal uw inzet uit.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top