Ga naar hoofdinhoud

Federer en Nadal winnen: hitte teistert spelers Australian Open 2014

Australian Open 2014 – hitte. In Melbourne zijn vanwege de extreme temperatuur van 43 graden, de tenniswedstrijden tijdelijk gestaakt. Australian Open partijen die al gaande waren zijn afgemaakt. De matches van Roger Federer en Rafael Nadal werden onder een gesloten dak afgewerkt.

Federer en Nadal winnen

Roger Federer en Rafael Nadal wonnen hun partijen en zijn door naar de derde ronde van de Australian Open 2014. Blaz Kavcic moest met 6-2, 6-1 en 7-6 (4) het onderspit delven tegen Federer en Thanasi Kokkinakis, die Igor Sijsling uitschakelde, verloor met 6-2, 6-4 en 6-2 van Rafael Nadal.

Maria Sharapova ploetert in de hitte

Maria Sharapova is er niet gelukkig mee dat zij onder de extreme omstandigheden door moest gaan in haar partij tegen Karin Knapp. Met name de onduidelijkheid omtrent het hitte beleid van de Australian Open organisatie, stoort haar.

“De omstandigheden zijn al dagen heel extreem, maar niemand weet precies waar de grens ligt en wanneer het dak nu precies dicht mag. De spelers weten het niet. Er zijn veel te veel vragen die niet beantwoord kunnen worden. Het zou voor iedereen fijn zijn als er duidelijkheid over zou komen. Je staat dan toch op een andere manier op de baan”, aldus Maria Sharapova.

Flauwvallen in hitte

Sharapova won overigens de Australian Open match tegen Knapp met 6-3 4-6 10-8 maar had een aantal keren het gevoel dat ze zou flauwvallen. “Ik was er dicht bij. Gelukkig voel ik me nu een stuk beter. Het was heel erg zwaar. Maar als je op de baan staat, wil je ook niet opgeven. Je wilt winnen. Ik heb de afgelopen maanden heel hard gewerkt en ik wilde deze partij. Ik speelde niet mijn beste tennis, maar ik ben wel door. Soms is dat het belangrijkste.”

Wedden op grand slam tennis

Bij bookmaker Unibet staat een leuke bet op Serena Williams: wanneer pakt zij haar 23e grandslam enkeltitel? Wat denk jij, gebeurt dat in 2015? Bookmaker Unibet noteert hiervoor 10,00. 2016 noteert 7,50 en het meest waarschijnlijke is dat het haar niet voor 2016 lukt: 1,16.

LIVE stream kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de grandslam wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct live naar de Australian Open 2014 en nog veel meer. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op en kun je inzetten op je favoriet en flink verdienen!

Advertorial

Unibet

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top