Ga naar hoofdinhoud

Federer en Nadal in actie ATP World Tour Finals 2011

Vandaag, 24 november, staan de laatste poulewedstrijden van poule B op het programma van de ATP World Tour Finals 2011. Roger Federer (ATP-4) zal het opnemen tegen Mardy Fish (ATP-8) en Rafael Nadal (ATP-2) staat tegenover Jo-Wilfried Tsonga (ATP-6).

Vooral bij de wedstrijd tussen Nadal en Tsonga staat er nog veel op het spel. Zowel Tsonga als Nadal hebben één wedstrijd gewonnen. De winnaar van deze partij zal zich dus plaatsen voor de halve finales.
Nadal – Tsonga

De wedstrijd zal omstreeks 21.00 uur Nederlandse tijd van start gaan op het centre court van the O2 Arena in Londen.

Nadal en Tsonga hebben het voorheen acht maal eerder tegen elkaar opgenomen. Nadal won zes van deze ontmoetingen, de overige twee gingen naar de Fransman. In 2011 zijn er twee ontmoetingen geweest. Op het grastoernooi van Queens won Tsonga, later dat jaar bij de Davis Cup ontmoeting tussen Spanje en Frankrijk wist Nadal in straight sets te winnen.

Gezien de huidige vorm van Nadal, heeft Unibet terecht Tsonga aangewezen als favoriet. Als je gaat wedden op tennis en in op de Fransman staat een quote van 1,65. Nadal moet het doen met een quote van 2,20.
Federer – Fish

Federer zal zijn laatste poulewedstrijd afwerken tegen de Amerikaan Mardy Fish. Voor beide heren staat er niets meer op het spel. Federer heeft zich geplaatst voor de halve finales en voor Fish zit het toernooi er eigenlijk al op. Beide heren kunnen vrij uit spelen, wat wellicht leidt tot een mooie wedstrijd. Beide heren zullen omstreeks 15.00 uur de baan betreden.

Federer heeft voor de ontmoeting met Fish verruit de beste papieren. Van de zeven ontmoetingen met de Amerikaan, verloor de Zwitser slechts één keer. Deze zeldzame nederlaag vond in 2008 plaatst, tijdens het toernooi van Indian Wells.

De Zwitser Federer is door Unibet als de grote favoriet voor de overwinning geplaatst, op hem staat een quote van 1,10. Een overwinning van Fish wordt gewaardeerd met een quote van 7,00.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top