Ga naar hoofdinhoud

Federer – Cilic en Djokovic – Davydenko US Open 2011

De als derde ingeschaalde Roger Federer (ATP-3) neemt het zaterdag 3 september op tegen Marin Cilic (ATP-28). Het betreft een derde ronde partij op de US Open Tennis 2011.

Beide heren zullen om 19.00 uur Nederlandse tijd het Arthur Ashe Stadium betreden. Federer en Cilic hebben het twee keer eerder tegen elkaar opgenomen. Beide wedstrijden werden gewonnen door de 29-jarige voormalig nummer één van de wereld.

De eerste ontmoeting vond plaats in 2008, tijdens een ATP Masters Series toernooi in Parijs. De tweede onderlinge wedstrijd was eerder dit jaar in Monte Carlo. Beide wedstrijden won Federer in straight sets.

De 22-jarige Cilic wist dit jaar al dertig wedstrijden te winnen, hij verloor er zeventien. Federer kan betere cijfers overhandigen, met tweeënveertig overwinningen en elf nederlagen. Daarnaast wist ‘’the FedExpress’’ ook een ATP-titel te winnen.

Het is geen verrassing te noemen dat Unibet verwacht dat Federer zich plaatst voor de vierde ronde op de US Open Tennis. Op de Zwitser staat een quote van 1.18. Een overwinning van de Kroaat Cilic wordt gewaardeerd met een quote van 4.65.
Djokovic – Davydenko

De nummer één van de wereld, Novak Djokovic, zal voor een plek in de vierde ronde af moeten rekenen met Nikolay Davydenko (ATP-39). De wedstrijd zal omstreeks 3.00 uur Nederlandse tijd van start gaan.

De onderlinge resultaten spreken met 4-2 in het voordeel van Djokovic. De laatste ontmoeting in Montreal dit jaar, werd in twee sets gewonnen door de Serviër. De laatste overwinning van Davydenko dateert uit 2009.
Wedden bij Unibet verwacht dat Djokovic, die dit jaar maarliefst zevenenvijftig keer wist te winnen en slechts twee keer verloor, de partij gaat winnen. Op hem staat een quote van 1.02. Bij een stunt van Davydenko keert Unibet 20.00x uw inleg uit.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top