Ga naar hoofdinhoud

Droom halve finale Nadal – Federer Miami

Sony Ericsson Open in Miami krijgt een droom halve finale met Nadal – Federer. Op het Amerikaanse hardcourt neemt Rafael Nadal (ATP-1) neemt het vannacht om omstreeks 01.00 uur op tegen rivaal Roger Federer (ATP-3).

Nadal had gisteren meer moeite om de halve finales te bereiken dan zijn opponent. Waar Nadal een zware driesetter moest spelen, zag Federer tegenstander Simon al na drie sets de handdoek in de ring gooien.

In de tweeëntwintig eerdere ontmoetingen tussen Nadal en Federer, wist Nadal er maar liefst veertien te winnen. De laatste ontmoeting, tijden de ATP World Tour Finals, ging wel naar Federer. Unibet verwacht toch dat Nadal opnieuw weet te winnen. Tegen een overwinning van de nummer één van de wereld staat een quotering van 1,58. Wanneer Federer weet te winnen, krijgt u 2,35 maal uw inleg terug.

Het is bovendien redelijk uniek te noemen dat de Spanjaard en de Zwitser, nu voor een halve finale tegenover elkaar staan. Dit gebeurde in 2007 voor het laatst. De acht opvolgende ontmoetingen waren allen in een finale.

De andere halve finale in het herentoernooi, gaat tussen publiekslieveling Mardy Fish (ATP-15) en de man in vorm Novak Djokovic (ATP-2). Djokovic is, inclusief de wedstrijden in dit toernooi, al 23 wedstrijden ongeslagen.

De twee tennissers hebben elkaar voorheen al vijf keer eerder ontmoet. Alle wedstrijden werden gewonnen door Djokovic. Unibet verwacht dan ook dat de Serviër het ook ditmaal niet al te moeilijk zal krijgen.

Bij een overwinning van Djokovic krijgt u slechts 1,09 keer uw inzet terug. Wanneer de Amerikaan Fish zich weet te plaatsen voor de finale, kunt u 7,20 maal uw inleg uitgekeerd krijgen.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top