Ga naar hoofdinhoud

Djokovic vs Istomin Sony Ericsson Open

Sony Ericsson Open Miami. Novak Djokovic, de nieuwe nummer 2, neemt het 25 maart (00.35 uur 26 maart Nederlandse tijd) op tegen Denis Istomin uit Oezbekistan.

Waar Djokovic in de eerste ronde genoot van een bye, won Istomin zijn eerste ronde partij met 6-4 6-3 van Young.

Unibet gaat er vanuit dat Djokovic deze partij tegen de nummer 54 van de wereld erg eenvoudig gaat winnen. Op een overwinning van de Serviër staat een quotering van 1,03. Wanneer Istomin voor een grote stunt weet te zorgen, krijgt u 12 X uw inleg terug. De twee speelde één keer eerder tegen elkaar. Vorig jaar tijdens de Australian Open was Djokovic in straight sets te sterk voor Istomin.

Een andere favoriet voor de titel, Andy Murray, komt vandaag ook in actie. Hij neemt het op tegen qualifier Alex Bogomolov jr.. Bogomolov jr. was in de eerste ronde te sterk voor Viktor Hanescu, hij won met 6-3 4-6 7-5. Unibet verwacht echter dat het toernooi voor de Amerikaan na deze wedstrijd erop zit. Murray is duidelijk de favoriet met een quotering van 1,14 tegenover 5,40.

Ook outsider Robin Soderling maakt vandaag zijn opwachting in Miami. Hij gaat het opnemen tegen Ivan Dodig uit Kroatië. De Zweed Soderling is volgens Unibet de favoriet. Op zijn overwinning staat namelijk een quotering van 1,16, wanneer Dodig weet te winnen krijgt u 5,00 keer uw inzet terug.

In het vrouwentoernooi komt de als negentiende geplaatste Ana Ivanovic in actie. Zij zal uitkomen tegen de 40-jarige Japanse Kimiko Date-Krumm. Wanneer de Japanse weet te winnen, zit u goed. Er staat namelijk een quotering van 4,10 op een overwinning van de 40-jarige. Wanneer Ivanovic zich weet te plaatsen voor een derde ronde, krijgt u slechts 1,22 X uw inleg terug.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top