Ga naar hoofdinhoud

Djokovic – Tipsarevic en Federer – Tsonga US Open 2011 Uitgesteld

Novak Djokovic (ATP-1) zou het woensdag 7 september in de kwartfinale van de US Open 2011, op nemen tegen zijn landgenoot Janko Tipsarevic Maar alle wedstrijden zijn uitgesteld vanwege de regen.

Of er vandaag 8 september getennist gaat worden is nog onzeker vanwege de regen in New York.
Djokovic – Tipsarevic 19:30 7 september uitgesteld

Ondanks dat Djokovic en Tipsarevic al sinds 2003 en 2002 actief zijn op de ATP-Tour, hebben ze slechts twee keer tegen elkaar gespeeld. Beide wedstrijden wist Djokovic te winnen, als had hij twee keer drie sets nodig om zijn 27-jarige landgenoot te verslaan.

Unibet heeft de nummer één van de wereld als topfavoriet geplaatst voor deze kwartfinale partij tegen Tipsarevic. Op Djokovic staat een quote van 1.04, een overwinning van Tipsarevic wordt gewaardeerd met een quote van 11.00.
Federer – Tsonga 03:00 8 september uitgesteld

De nummer drie van de plaatsingslijst, Roger Federer (ATP-3), staat in zijn kwartfinalepartij tegenover Jo-Wilfried Tsonga (ATP-11). De wedstrijd zal om 3.00 uur van start gaan in het Arthur Ashe Stadium.

Beide heren hebben het zeven keer eerder tegen elkaar opgenomen tot nu toe. Van deze zeven ontmoetingen hebben er in 2011 vier plaatsgevonden. De eerste twee wedstrijden werden gewonnen door Federer en de andere twee werden gewonnen door Tsonga. De laatste ontmoeting was tijdens het ATP-Masters toernooi in Canada, de Fransman wist deze partij te winnen met 7-6 4-6 en 6-1.

Federer wordt door Unibet gezien als de grootste kanshebber op de halve eindstrijd van de US Open Tennis. Op de Zwitser staat een quote van 1.36. Wanneer Tsonga de halve finale in New York bereikt, dan keert Unibet 3.15x uw inleg uit.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top