Ga naar hoofdinhoud

Djokovic neemt het op tegen Tsonga in ATP Paribas

Novak Djokovic (ATP-1) staat vrijdag 11 november tegenover de thuisspelende Jo-Wilfried Tsonga (ATP-8). Op het spel staat een plaats in de halve finale van de BNP Paribas Masters 2011 in Parijs. De wedstrijd zal omstreeks 19.30 starten op het Central Court.

Opvallend is dat de totale onderlinge resultaten met 5-4 in het voordeel van de 26-jarige Tsonga spreken. Echter werden de twee wedstrijden die de twee top 10-spelers dit jaar tegen elkaar afwerkte, beide een prooi voor de twee jaar jongere nummer één van de wereld.

Unibet heeft voor deze partij geen favoriet naar voren geschoven. Op een overwinning van zowel Djokovic als Tsonga, staat een quote van 1.88.

Murray – Berdych om 14.00

Andy Murray (ATP-3) neemt het op vrijdag 11 november om 14.00 op tegen Tomas Berdych (ATP-7). Ook in deze wedstrijd staat een plaats bij de laatste vier in Parijs op het spel.

Murray verkeert de afgelopen maanden weer in grote topvorm. De 24-jarige Brit boekte de afgelopen twee maanden tijdens de toernooien in Azië, maarliefst drie toernooizeges. Hiermee bracht hij zijn totaal in 2011 op vijf overwinningen. Berdych stelt hier slechts één toernooioverwinning tegenover.

Beide heren hebben het in hun carrière drie keer eerder tegen elkaar opgenomen. Berdych stapte tweemaal als winnaar van de baan, Murray deed dit één keer.

De tennisweddenschappen: Unibet verwacht dat Murray de stand in onderlinge resultaten vandaag recht gaat trekken. Op de Brit staat een quote van 1.20. Een overwinning van de Tsjech Berdych wordt gewaardeerd met een quote van 4.40.

Monaco – Federer om 15.35

Roger Federer (ATP-4) heeft op papier de makkelijkste tegenstander vergeleken met zijn opponenten uit ”the fantastic four”. Hij neemt het namelijk op tegen Juan Monaco, die de nummer 34 is van de wereld.

Eerder dit jaar stonden de Zwitser en Argentijn al twee keer eerder tegenover elkaar. In beide gevallen stapte Federer als winnaar van de baan, telkens in een straight sets overwinning.

Het is dus geen verrassing te noemen dat Unibet, Federer als favoriet heeft aangewezen. Op hem staat een quote van 1.05. Wanneer Monaco zich schaart bij de laatste vier, keert Unibet 9.75x uw inleg uit.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top