Ga naar hoofdinhoud

Djokovic naar derde ronde ATP Paribas Parijs 2011

De als eerste ingeschaalde Novak Djokovic (ATP-1) heeft zich geplaatst voor de derde ronde van de BNP Paribas Masters. De Servier was in zijn wedstrijd in straight sets te sterk voor de Kroaat Ivan Dodig (ATP-39).

De afgelopen dagen was het nog een twijfelgeval of Djokovic ook daadwerkelijk in actie zou komen, aangezien de nummer een van de wereld kampt met een schouderblessure. Uiteindelijk besloot Djokovic toch aan de start te verschijnen en behaalde weer een behoorlijk niveau. Hij wist zijn 26-jarige opponent tot tweemaal toe te breken en gaf zelf geen enkele breekkans weg. Hierdoor stapte de twee jaar jongere Djokovic met een 6-4 en 6-3 overwinning van de baan af.

Ook Roger Federer (ATP-4) plaatste zich voor de derde ronde. De voormalig nummer een van de wereld gunde de thuisspelende Adrian Mannarino (ATP-85) slechts vijf games. Federer haalde een hoog niveau en wist mede hierdoor zijn Franse tegenstander tot driemaal toe te breken. De inmiddels 30-jarige Zwitser won de partij met 6-2 en 6-3.

Andy Murray (ATP-3) hoefde in zijn wedstrijd niet tot het uiterste te gaan tegen Jeremy Chardy (ATP-110). De 24-jarige Brit stond tegen zijn leeftijdsgenoot een kleine anderhalf uur op de baan. Murray kreeg geen enkel breekpunt tegen en mede hierdoor won hij de wedstrijd met 6-2 6-4.

De verrassing van de dag kwam van Andreas Seppi (ATP-46). De 27-jarige Italiaan wist in straight sets af te rekenen met Nicolas Almagro (ATP-11). Door deze nederlaag maakt Almagro geen kans meer om zich te plaatsen voor de ATP Tour Finals, later deze maand. Het werd 6-3 7-5 voor Seppi.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top