Ga naar hoofdinhoud

Djokovic, Murray en Ferrer vannacht LIVE op Australian Open

Djokovic – Lorenzi. Nummer één van de wereld, Novak Djokovic, komt op dinsdag 17 januari voor het eerst in actie op de Australian Open Tennis. De Serviër zal het vannacht opnemen tegen de Italiaan Paolo Lorenzi (ATP-109). De wedstrijd begint direct na afloop van de match Dushevina – Kvitova (aanvang 01.00 uur) in de Rod Laver Arena.

Djokovic en Lorenzi hebben in hun carrière één keer eerder tegenover elkaar gestaan. Dit was twee jaar geleden tijdens het grastoernooi van Queens. De 24-jarige Djokovic was hier met twee maal 6-3 te sterk voor zijn zes jaar oudere opponent.
Unibet gaat er uiteraard vanuit dat Djokovic zich plaatst voor de tweede ronde. Op de Servier staat een quote van 1,01. Wanneer Lorenzi voor een gigantische stunt zorgt, keert Unibet 30,00 x uw inzet uit.
Murray – Harrison

Andy Murray (ATP-4) staat in de openingsronde van de Australian Open Tennis tegenover de pas 19-jarige Amerikaan Ryan Harrison (ATP-77).

Murray is het jaar 2012 sterk begonnen met een toernooioverwinning. De 24-jarige Brit schreef eerder deze maand het ATP toernooi in Brisbane op zijn naam. Harrison werd in datzelfde toernooi al in de eerste ronde uitgeschakeld.

Beide heren hebben nog geen enkele keer eerder een onderlinge wedstrijd afgewerkt. Dit geldt voor zowel op ATP niveau als op een lager niveau.

Zoals verwacht is Murray de favoriet in deze eerste ronde partij. Unibet heeft op hem een quote van 1,05 geplaatst. Een overwinning van Harrison wordt gewaardeerd met een quote van 10,00.
Ferrer – Machado

De Spanjaard David Ferrer, op dit moment nummer vijf van de wereld, staat in zijn eerste partij tegenover Rui Machado (ATP-70) uit Portugal.

Ferrer heeft in 2012 al een toernooi op zijn naam geschreven, de 29-jarige Spanjaard won het toernooi in Auckland. Deze overwinning bracht zijn totaal op twaalf. De twee jaar jongere Machado heeft nog geen enkel toernooi weten te winnen gedurende zijn carrière.

Unibet heeft Ferrer als favoriet geplaatst voor deze partij, op de Spanjaard staat een quote van 1,02. Machado moet het doen met een quote van 15,00.

U kijkt deze wedstrijden LIVE op de stream van Unibet! Schrijf gratis in en kijk straks nog LIVE naar alle topwedstrijden op de Autralian Open 2012.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top