Ga naar hoofdinhoud

Djokovic door op ATP Parijs

In Parijs heeft Novak Djokovic de tweede ronde gehaald door te winnen van Juan Monaco met 6-4 6-3. Op de achtste plaats in de ATP ranking staat Roddick dus hij mag afreizen naar de finales in Londen.

Op het Masters toernooi in Parijs heeft Novak Djokovic zich moeiteloos geplaatst voor de volgende ronde. Djokovic won in twee sets van Juan Monaco, 6-4 en 6-3, en ontmoet in de volgende wedstrijd John Isner of Michael Llodra.

In eerste instantie stond de Argentijnse Monaco in de eerste set nog met 3-1 voor op Djokovic. Djokovic kwam terug en met een dubbele break werd de eerste set door Djokovic gewonnen met 6-4. De tweede set won Djokovic met gemak. Monaco maakte slechts van één breakpoint gebruik en maakte een aantal onnodige fouten.

De Amerikaan Andy Roddick versloeg eenvoudig de Fin Jarkko Nieminen met 6-1 en 6-4. Roddick ontmoet in de volgende ronde van het Masters toernooi in Parijs Ernests Gulbis. Op dit moment staat Roddick door zijn overwinning in de Masters op de achtste plaats op de ATP ranglijst. Met deze positie mag Roddick afreizen naar de World Tour Finals in Londen.

Thiemo de Bakker werd al in de eerste ronde van het Masters toernooi uitgeschakeld. In drie sets (7-6 (3), 4-6 en 5-7) verloor De Bakker van Santiago Giraldo.

Eerder dit jaar won De Bakker tijdens het toernooi van Wimbledon nog van Giraldo in vijf sets. Op dit toernooi maakte de Nederlander echter te veel fouten en zag de tweede ronde aan zijn neus voorbij gaan. Giraldo treft in de volgende ronde van het Masters toernooi de nummer elf van de ranglijst Jürgen Melzer.

Ook de Spanjaard Verdasco gaat door naar de volgende ronde. Verdasco won in drie sets van de Fransman Clément (3-6, 6-3 en 6-0) en treft in de volgende Masters ronde Monfils of Becker. Verdasco blijft ook nog in de race om een plekje in de World Tour Finals.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top