Ga naar hoofdinhoud

Djokovic – Del Potro 1e topper Roland Garros 27 mei

De eerste topwedstrijd op Roland Garros is een feit. Vandaag 27 mei staan op het Court Philippe Chatrier om 18.00 uur Novak Djokovic (ATP-2) en Juan Martin Del Potro (ATP-26) tegenover elkaar in de derde ronde.

Djokovic, die in 2011 nog steeds ongeslagen is, heeft in zijn carrière al drie keer eerder tegenover de lange Del Porto gestaan.

Alle drie de wedstrijden gingen de kant op van de Serviër. Al dateren al deze overwinningen nog voor de lange blessureperiode van Del Potro.

Het is overigens afwachten hoe fit de Argentijn nog is na de eerste twee rondes, aangezien hij de afgelopen weken niet in actie kon komen wegens een heupkwetsuur.

Unibet verwacht dat Djokovic eenvoudig de vierde ronde gaat bereiken op Roland Garros, gezien zijn quote van 1,12. De 22-jarige Argentijn Del Potro bekleed met een quote van 6,20 de underdogpositie.

Een van de outsiders voor de eindoverwinning, Roger Federer (ATP-3), speelt vandaag in de derde ronde tegen Janko Tipsarevic (ATP-32) uit Servië.

De drie eerdere ontmoetingen tussen deze twee spelers waren allen een prooi voor de 29-jarige Zwitser.

Federer wordt dan ook gezien als de favoriet in deze wedstrijd. Op hem staat een quote van 1,06. De drie jaar jongere Tipsarevic moet het doen meet een quote van 7,80.

De thuisspelende Gael Monfils (ATP-9) gaat het in de derde opnemen tegen een van de verassingen van dit toernooi, Steve Darcis (ATP-135). De 27-jarige Belg wist eerder dit toernooi al te winnen van onder andere Michael Llodra.

Toch verwacht Unibet dat de zege reeks van Darcis hier eindigt, gezien zijn quote van 4,00. De nummer negen van de wereld is, met een quote van 1,23, duidelijk de favoriet.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top