Ga naar hoofdinhoud

De Bakker – Djokovic Roland Garros 23 mei

De eerste Nederlander die Roland Garros 2011 in actie komt is Thiemo de Bakker (ATP-71). Vandaag 23 mei, zal hij het omstreeks 12.00 uur op het Court Philippe Chatrier opnemen tegen Novak Djokovic.

Op voorhand lijkt het een onmogelijke opgave te worden voor de 22-jarige Nederlander.

De Bakker is namelijk net teruggekeerd van blessureleed en verkeerd nog niet in topvorm. Djokovic is daarentegen al zevenendertig wedstrijden ongeslagen. In de zeven toernooien waar hij in 2011 deelnam, wist hij alle toernooien op zijn naam te schrijven.

Beide spelers hebben het overigens voorheen nog nooit eerder tegen elkaar opgenomen.
Unibet heeft Djokovic neergezet als dé favoriet voor de overwinning. Op een overwinning van “the Djoker” staat een quote 1,01. Indien De Bakker weet te stunten keert Unibet maarliefst 30,00 maal uw inzet uit!

Ook Thomas Schoorel (ATP-108) komt vandaag in actie. Hij staat bij zijn Grand Slam debuut tegenover Maximo Gonzalez (ATP-84).

De boomlange Amsterdammer zal omstreeks 15.00 uur op Court 4 de baan betreden.

Schoorel wordt door Unibet gezien als de grootste kanshebber op de tweede ronde, gezien zijn quote van 1.80. Zijn 27-jarige opponent moet het doen met een quote van 2.00.

De 33-jarige Tommy Haas (ATP-0) maakt vandaag zijn rentree na een langdurige blessureperiode. In de eerste ronde stuit de Duitser op Marsel Ilhan (ATP-123) uit Turkije.

Mede door zijn gebrek aan ritme, acht Unibet de kans op de ervaren Haas niet groot. Ilhan is met een quotering van 1.50 in de favorietenrol. Haas bekleed met een quote van 2.52 de underdogpositie.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top